.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question Обилно изпотяване..ужасс

Здравейте! Знам че вече пусках тази тема, за което се извинявам, но ви моля за помощ. Ако има някой, който да се е преборил с прекаленото потене и мокрите петна, моля кажете ми.. Гледах в интернет и там пишеше, че няма дълготрайно лечение, но моля ви помогнете! Кажете ми начини да се справя. Благодаря!

Мега фен
    Няма начин,ти трябва да се изпотяваш,за да се охлаждаш. Ползвай rexona или garnier да не вониш просто

Пробвах, но не действат. Опитахи с най-различни дезедоранти и гелове, но нищо. Постоянно се потя. Стават ужасни мокри кръгове по мищниците... Направо не мога да ходя с някакви по-светли блузи, защото е ужасно.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Пробвай Dove с краставица, от всички пробвани този ми е любимец от години. Другият съвет ми е да взимаш душ или поне измивай мишниците когато се изпотят не да ги мажеш отгоре с още дезодорант и махай космите постоянно. И още носи по-свободни блузки и не стой с долепени мишници защото така се изпотяват дори и да стоиш на едно място.
    Ако е много трагично пробвай ОДОРЕКС.

Много ти благодаря! <3 Още утре ще си купя Dove. Само че четох в някои форуми, че одорекс предизвиква странични ефекти. Потта започва да тече от други места и да мирише на лук. Верни ли са тези неща? Защото положението си е доста трагично..

Град
    У дома е там, където има... пудинг!!!
    Пий отвара от салвия Прочети в интернет как се пие, след май месец вече я има по пазарите.
    It's like I'm lost
    It's like I'm giving up slowly
    It's like you're a ghost that's haunting me
    Leave me alone...

Благодаря. Ще си го купя.

Мега фен Аватара на draid
    Вероятно ще се оправиш след пубертета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си