- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Обилно изпотяване..ужасс
Здравейте! Знам че вече пусках тази тема, за което се извинявам, но ви моля за помощ. Ако има някой, който да се е преборил с прекаленото потене и мокрите петна, моля кажете ми..Гледах в интернет и там пишеше, че няма дълготрайно лечение, но моля ви помогнете! Кажете ми начини да се справя.
Благодаря!
Няма начин,ти трябва да се изпотяваш,за да се охлаждаш. Ползвай rexona или garnier да не вониш просто![]()
Пробвах, но не действат. Опитахи с най-различни дезедоранти и гелове, но нищо.Постоянно се потя. Стават ужасни мокри кръгове по мищниците...
Направо не мога да ходя с някакви по-светли блузи, защото е ужасно.
![]()
Пробвай Dove с краставица, от всички пробвани този ми е любимец от години. Другият съвет ми е да взимаш душ или поне измивай мишниците когато се изпотят не да ги мажеш отгоре с още дезодорант и махай космите постоянно. И още носи по-свободни блузки и не стой с долепени мишници защото така се изпотяват дори и да стоиш на едно място.
Ако е много трагично пробвай ОДОРЕКС.
Много ти благодаря! <3 Още утре ще си купя Dove. Само че четох в някои форуми, че одорекс предизвиква странични ефекти. Потта започва да тече от други места и да мирише на лук. Верни ли са тези неща? Защото положението си е доста трагично..![]()
Пий отвара от салвияПрочети в интернет как се пие, след май месец вече я има по пазарите.
It's like I'm lost
It's like I'm giving up slowly
It's like you're a ghost that's haunting me
Leave me alone...