.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем с качването на килограми, помощ..

Здравейте !
    Видях, че има доста такива теми, но във всяка една или поне в повечето хората казваха,че е до ген. Е, в моя случай не мисля, че е точно поради тази причина. Майка ми е била доста слаба на моите години, но въпреки това, когато преди една година спортувах доста активно бях 53кг,160 см, но изведнъж отслабнах много и съм 40кг/162см... което е доста малко, въпреки, че съм ниска, наистина се забелязва, че съм прекалено слаба. Сега нямам възможност да спортувам активно или да тренирам каквото и да е било,но се надявам, че можете да ми дадете някакъв съвет и да кача поне няколко килограма до лятото.
    Честно казано започвам да се чудя какво да направя. Ям в нормални количества, не се ограничавам от нищо, ям по всяко време.
    От около няколко дена ми се върти в главата да пиша тук и да попитам за един страшно тъп въпрос, има ли някакъв шанс, ако направя 90 дневната диета като правя обратното на нея например вместо да ям половината храна за вечеря да я ям двойно или нещо от този сорт, дали ще има някакъв ефект върху килограмите ми за 90 дена или ще е просто загуба на време?
    Много ви, благодаря за отделеното време, дано ми споделите някои начини,които ще разрешат проблема ми.
    П.С
    Извинявам се за това, че има хиляди такива теми и са много досадни,знам

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Глисти ? Тъпо звучи, но няма как тийнейджър да отслабне толкова без причина.

Благодаря ти, но не мисля, че това е моят проблем.

Мега фен Аватара на tori
    Щом ей така, без да искаш, си смъкнала толкова килограми, би било добре да отидеш на преглед при лекаря си.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Щом си спортувала и си спряла, сигурно си си загубила мускулната маса.. обаче чак пък толкова, отиди на лекар, ако си ги смъкнала без да правиш нищо и да се ограничаваш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си