- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Излизам с момче, което не престава да се хвали с парите си
излизам с познат, като приятели и той не престава да изтъква материалното си положение. Защо го прави и как да го накарам да престане.?
Странно...в днешно време поне едно 90% от момичетата гледат първо материалното положение...значи ти си от останалите 10%. Еми гледай си кефа, той ще се изхвърля до едно време, не му обръщай внимание
Срежи го или не му обръщай внимание, той просто се хвали, като повечето деца от по-заможни семейства. Имах един познат, който постоянно ми надуваше главата с това колко много пари имал. Един ден ми писна и когато поиска да излезем му предложих да излезем просто в парка без никакви пари да си взема той или аз. Той ми отказа и оттогава не ми е писал. Реши, че искам да го накарам да се чувства беден.![]()
![]()
На колко години е ? Общо взето парите са на мама и тате , нали ? Не ги е спечелил сам, така че няма какво да се хвали![]()
![]()
доста хора съм забелязал, че го правят, явно няма какво др да кажат и да се изтъкнат, че да ги забележат
n00bs
Ааааа, направо ме кефиш!!! И аз искам в моя град да имаше момичета, които да не гледат парите. Нищо, че съм пубер ама те още от 13-14 години почват
Иначе, той не е виновен, че се е родил в баровско семейство, но ако имаше морал и ако беше пич, нямаше да го изтъква, не от скромност, а по-скоро от уважение към останалите и също така от уважение към родителите си, защото в крайна сметка те са ги изкарали тия пари, не той. Така че такива надувки освен да ги отрежеш, друго хубаво нещо не можеш да направиш![]()
Horata se popravqt , oshte poveche decata, veroqtno sam ne zabelqzva kakvi gluposti drunchi, povqrval si e che parite go izdigat na vurha , che dori v duhovno systoqnie, no nikoga ne e kusno da padne na zemqta
povecheto bogatashi si jiveqt v svoi sredi koito gi razdelqt ot drugite klasi i mantalitet vupreki che nikoi ne e zastragovan ot zagubi , parite ne sa losho neshto stiga da mojesh da gi kontrolirash s jivota si bez da ostavqsh na tqhnata pristrastenost
da. Suglasen sum , no mejdu promenqt i popravqt ima razlika
ako promqnata ne moje da e pulno i vinagi si ostavqsh sebe si, da se popravish za nqkoi greshki osuznati i preusmisleni = e vuzmojno
i az kato maluk sym si mislil i razsujdaval gluposti . Koito dnes ne si predstavqm
po princip vseki ima vuzmojnost za promqna kato biva podlojen na tejki izpitaniq prez opredeleni etapi
a umniq chovek nikoga ne zloupotrebqva s imashtoto zashtoto znae kolko trudno se pecheli i kolko lesno se pada
Мноо ги мразя такива, като дойдат някви пуберчета на работа и ми дават цяло 100лева, за нещо, което струва 2лв и се мислят за голямата работа, че техните им дават много парички, да почнат те да бачкат да видим дали ще харчат така, или пък ми идват някви с по 4-5 кифли с 2 тона грим и тоя им вика, че щял да ги язди яко цяла вечер и тия курвички се смеят и си праят селфшотове с муцунки, направо наживо не бях виждал такова нещо само из нета, но е голям смях и тоя вади някви пачки с пари и направо с колегите ни е смешно даже как може да има такива тъпаци, писнало ми е от такива, дето се праят на голямата работа и парадират с пари
Бягай далече от такива.
Не знае кога е създадена България, ама се перчи с АйфончИ и РолексчИ.