- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хранителни режими ?
Някой може ли да сподели хранителния си режим ? Не искам диети, защото съм на 15 години. Какви режими спазвате, за да отслабнете трябват ми 7 кила поне за 2 месеца, а не знам как съм ги качила така като цяла година си тренирам .. :/ Таа аз мисля да започна така:
Сутрин- Ябълка и съвсем малко мюсли с мляко.
Обяд- Няква манджа без хляб (по-хранително, защото от 17:00 на тренирова и не ми стига въздуха като не съм яла)
Вечеря- Салата или плод
Ще си ходя на тренировки тва е някъде 2 часа бягане + упражнения в къщи. Моля ви кажете някви варианти, че вече не знам какво да правя..
Два часа бягаш през крив макарон. Този режим до нищо няма да те докара. Много си малка още за диети.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Според мен закуската ти е прекалено малка..А бягането къде го правиш?Във фитнеса или навън?
Като цяло не яж пържено, тестяно, сладко и не пий газирано!
Последно редактирано от nIk1 : 04-07-2014 на 08:37
Абе ко ме занимавате с глупости
Какви глупости само изписа.Как в няколко изречения събра няколко мита?
То ясно де като се препоръчват солети колко се занимава и човекът.
Ядки, варени яйца, сушени плодове, крекери, нещо за прихапване?
закуска : 1 филийка с малко сирене
преди обяд: плод или малко орехи или някакви ядки
обяд: пържола(пилешка,свинска, каквато предпочиташ, но без никаква мазнина)
след обед: кисело мляко, плод..
вечеря: примерно можеш да похапнеш ориз, пиле, 2 яйца, омлет. Просто избягвай сладко,чипсове, пържени неща и такива... излизай повече, разхождай се, скачай на въже...запиши се на някакъв спорт... в гугъл има толкова много 'диетични' силно казано, но здравословни рецепти, виж и в youtube...
))
Добре и за какво да не бягам 2 часа ? Една футболна тренировка е час и половина (ако сме бързи) преди това бягаме за загрявка 30мин, защотото чакаме да ни освободят място.
След тренировкa кaкво ядете ? Aз 1чaс след твa съм много глaднa..
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ами виж ВМ-НВД . По принцип пише , че е за покачване , но когато тялото ти свикне да приема повече мазнини , следователно ще гори мазнините по теб . Това значи , че ще имаш здраво и изчистено тяло![]()
Преди година свалих от 67кг до 52кг с разделно хранене, обаче исках да стана 47кг и от много бързи диети започнах да качвам и сега съм 57кг.. та пак почнах разделно хранене + тренировки и да видим какво ще стане..![]()
Последно редактирано от lovefootball : 04-17-2014 на 11:44