.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    iwelinaD96
    Guest
    Закуската трябва да е "най-богата" - Протеин със сложен въглехидрат и плод ! Тя ти дава сили за целия ден и забързва метаболизма.
    Обяда - Нещо готвено. Ако ще тренираш (около час и половина преди тренировката) хапваш въглехидрат да ти даде сила за тренировката.
    Хубаво е след тренировка да хапнеш протеин да "нахраниш" мускулите.
    Вечерята трябва да е най-лека и по възможност 2-3 часа преди да си легнеш. Примерно риба със салата, пиле със зеленчуци, супа. Ако ти се хапва нещо сладко може да изядеш някакъв плод.
    Надявам се да съм била полезна

Долу горе за колко време ги свали тези 15 килограма?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от iwelinaD96 Виж мнението
    Закуската трябва да е "най-богата" - Протеин със сложен въглехидрат и плод ! Тя ти дава сили за целия ден и забързва метаболизма.
    Обяда - Нещо готвено. Ако ще тренираш (около час и половина преди тренировката) хапваш въглехидрат да ти даде сила за тренировката.
    Хубаво е след тренировка да хапнеш протеин да "нахраниш" мускулите.
    Вечерята трябва да е най-лека и по възможност 2-3 часа преди да си легнеш. Примерно риба със салата, пиле със зеленчуци, супа. Ако ти се хапва нещо сладко може да изядеш някакъв плод.
    Надявам се да съм била полезна
    лол какви глупости само..

Като чета колко си въодушевена относно тези тренировки... и си мисля че си се вманиачила...ти да се разболееш ли искаш ... след двучасова тренировка на ден, аз не бих се притеснявала какво да ям .... В смисъл енергията ти е изразходвана, имаш нужда от нова и тя трябва да се набави чрез храна. Не е необходимо да гладуваш по цял ден. Ако искаш да си направиш хранителен режим то той трябва да е разнообразен, а не ограничен
    bad bad girl

Изключи въглехидратите от менюто ти . Не яж сладко, тестено и спри газираните напитки.
    Наблегни на месото, зеленчуци, яйца, млечни продукти и пий много вода. Не гладувай! Яж разнообразно и в нормални порции. Направи си режим и гледай на него като начин на живот,а не като няколко седмична диета след която ще се върнеш към предишния ти начин на хранене. Успех!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Относно храненето: http://www.bb-team.org/articles/907_...atna-dieta-nvd

Прави си кардиото веднага щом станеш от леглото - на гладно. След тренировката закуси обилно.
    Кардиото ти трябва да е интензивно и не повече от 40 минути. Например: бягане - 1 мин. бавно и 1 мин. спринт (редуваш ги, общо 20 мин.) и ходене с бързо темпо на пътечката по наклон (6.5 км/ч е идеално за 20 мин.). Правих това кардио, излизаше ми общо 7 км. и 300 метра изкачени. Също така не е разумно да сваляш толкова много кг. за толкова кратко време. Разбирам, че искаш да си слабичка за лятото, но само ще си стресираш организма така и ще си докараш някоя болест.

Цитирай Първоначално написано от nIk1 Виж мнението
    Като цяло не яж пържено, тестяно, сладко и не пий газирано!
    Това е задължително.

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    ходене с бързо темпо на пътечката по наклон (6.5 км/ч е идеално за 20 мин.).
    С това нещо ще направи ебаси прасеца.

Голям фен Аватара на Dusty
    Аз като ти гледам режима не мисля, че е особено "правилен". Първото, което вече ти казаха, е че ядеш малко, особено закуската. Така просто ще се разболееш. Трябва да имаш междинни хранения, общия брой на ядения, на ден трябва да е 5-6. Просто си добави още 2 малки порции И според мен само бягането няма да ти стигне. Само ще си направиш мускули на краката и най-много да изгориш някоя-друга мазнина. Ако питаш мен, бягай по-малко и прави по разообразни упражнения. Успех!

Цитирай Първоначално написано от Dusty Виж мнението
    Трябва да имаш междинни хранения, общия брой на ядения, на ден трябва да е 5-6. Просто си добави още 2 малки порции И според мен само бягането няма да ти стигне. Само ще си направиш мускули на краката и най-много да изгориш някоя-друга мазнина. Ако питаш мен, бягай по-малко и прави по разообразни упражнения. Успех!
    Да ако си на НВД, тогава може да ядеш 6 пъти, иначе е пълна глупост. И за поправка - бягането е кардио, кардиото се прави, защото гори мазнини, не знам дали знаеш. С упражнения не се горят мазнини, с тях се стягат мускули и имат ефект да забързват метаболизма, което го има и при кардиото.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KGVlove Виж мнението
    С упражнения не се горят мазнини, с тях се стягат мускули и имат ефект да забързват метаболизма, което го има и при кардиото.
    Дали?
    Queen of the Damned

Мега фен
    Сигурно аз от магия свалям след като не правя кардио лол.
    //Калориен дефицит е истината

Някъде да съм казала, че има един единствен вариант за сваляне? Всеки спрямо себе си избира начина. Който не може да спазва строги режими, по - добре да наблегне на трнировки и обатно. И все пак ако е първият вариант тялото ще изглежда много по-добре.

Голям фен
    Град
    София
    И колко да е строг тоя режим, че да не може да го спази?
    Queen of the Damned

Някакви елементарни неща ли да обяснявам. Повечето "диети" искат по 1-2 порции на ден да бъдат от филета (различни видове месо), риба, салати и т.н (говоря за хубав, здравословен режим), не всеки може да си позволи тези неща продължително време, освен ако не е самостоятелен и има стабилен доход. А тук не се намират много такива.

Мега фен
    Те съществуват такива хора,само където масата хора не са такива.

Цитирай Първоначално написано от freakinxxx Виж мнението
    Долу горе за колко време ги свали тези 15 килограма?
    3 месеца

Леле благодаря ви много за отговорите !! Сега започнах разделно хранене с което отслабнах.. пазя го месец и съм свалила 2 килограма ^^ По-добре бавно от колкото после 3-йно да ги качвам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си