.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Как да си го върна

Здравейте, имам един огромен проблем. След връзка от година и почти 3 месеца приятелят ми се раздели с мен, не знам какво става, постоянно страдам, плача, страхувам се, не ям, не спя особено, чудя се защо бях толкова глупава, изпитвам омраза към себе си. Причината да се разделим е, че аз няколко пъти съм му обещавала, че ще променя държанието си, ще го разбирам повече, няма да му надувам главата и да споря с него за глупости изобщо му обещавах, че ще променя коренно поведението си, за да можем да сме заедно. Но ето на, променях някои неща, но беше твърде бавно и тъкмо като се стегнах и си казах от днес започвам коренно различно поведение, той ми каза край, съсипах се, молих му се даже, казах му, че ще се променя, молих го за още седмица, но той ми каза, че за да го повярва ще трябва много време и че навярно дотогава ще сме с други и евентуално чак след това може да тръгнем отново, но аз не мога така, аз не искам с друг, искам само с него, не искам да живея без него, той ако е с друга аз ще умра, искам да си го върна преди да се е стигнало дотам, как да го направя, как да си върна прекрасната любов, как да му докажа, че този път промяната е коренна и че можем да сме заедно, моля ви, помогнете ми, не мога без него ;(
    this is me

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма как да си го върнеш ако не е искал да те зареже нямаше да го направи сега и да го молиш няма смисъл

Той каза, че след време може да се съберем, каза че имам някакъв шанс, просто вероятно след много време. Искам да го спечеля по-скоро, преди да е тръгнал с друга, защото не мога да понеса да не е до мен и не мога да понеса ако е с друга. Обичам го твърде много
    this is me

Супер фен Аватара на shmatarok
    Казал ти е, че ще се съберете отново, ама след много време? Ти сериозно ли си се вързала? Човекът се е чудел как да се отърве по-скоро, затова ти ги е наредил такива. Най-вероятно няма никакви подобни намерения.
    Щом те е зарязал така, бих казала, че каквото и да правиш, няма да си го върнеш, по-скоро ще му станеш досадна и отношенията ви ще се влошат още повече.
    Обърни се към приятелките си - започни да излизаш с тях, намери си някакво хоби, с което да си запълваш времето, почни да се храниш най-вече. Разбирам, че ти е тежко, но със самосъжаление и рев нито ще си помогнеш, нито ще промениш нещо.

Ще го спечеля, искам да разбера как да си го върна, а не други неща, мога да си го върна и ще го направя, трябва да го направя!
    this is me

Повече от фен Аватара на DeHu
    Колко патетично ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВЯ....... Занимавай се с полезни дейности,стига гледала турски сапунки.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от ger4i7y Виж мнението
    Как да си го върна
    Ако те обича сам ще се върне според мен и няма да чака да мине време, за да го направи. Не е нужно ти да го "връщаш".
    Поговори сериозно с него. Кажи му да ти каже истината колкото и болезнена да е тя, защото така само ще ти дава празни надежди. Просто му кажи "Обичаш ли ме или не". Постави му ултиматом, или сега да е с тебе или никога (нещо от тоя сорт). Иначе така само ще отлага и ще ти губи ценното време.
    Успех и после, ако искаш разкажи какво е станало.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 04-08-2014 на 11:51

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Застреляй се.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Да бе.. както са зле нещата само един ултиматум липсва, даде ли му ултиматум край с връзката им.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Да бе.. както са зле нещата само един ултиматум липсва, даде ли му ултиматум край с връзката им.
    Каква връзка, той я е разкарал? Тея глупости, че ще са събират, са напълно изключени.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не очаквай да се върне. Ти си си пропиляла шансовете с него. Промени се и тогава си търси някой друг и гледай да не допускаш същите грешки и с него.

Наивна си до няма и къде.
    Това с промените и аз съм го прилагала и това с нуждата от време.
    Момчето е охладняло и просто не те иска вече, тва е, не се унижавай и не храни празни надежди.
    Чудно ми е как се връзвате на тези неща..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на tori
    Ужас, научете се, че не всичко хвърчащо става за ядене. Няма да се върне при теб, само се е опитвал да те успокои и да ти даде някаква надежда, за да не рухнеш съвсем. Хвани се в ръце и недей да ревтуниш за него - нито е последен, нито е „най“ от всички.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Обсебена работа.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си