Здравейте, имам един огромен проблем. След връзка от година и почти 3 месеца приятелят ми се раздели с мен, не знам какво става, постоянно страдам, плача, страхувам се, не ям, не спя особено, чудя се защо бях толкова глупава, изпитвам омраза към себе си. Причината да се разделим е, че аз няколко пъти съм му обещавала, че ще променя държанието си, ще го разбирам повече, няма да му надувам главата и да споря с него за глупости изобщо му обещавах, че ще променя коренно поведението си, за да можем да сме заедно. Но ето на, променях някои неща, но беше твърде бавно и тъкмо като се стегнах и си казах от днес започвам коренно различно поведение, той ми каза край, съсипах се, молих му се даже, казах му, че ще се променя, молих го за още седмица, но той ми каза, че за да го повярва ще трябва много време и че навярно дотогава ще сме с други и евентуално чак след това може да тръгнем отново, но аз не мога така, аз не искам с друг, искам само с него, не искам да живея без него, той ако е с друга аз ще умра, искам да си го върна преди да се е стигнало дотам, как да го направя, как да си върна прекрасната любов, как да му докажа, че този път промяната е коренна и че можем да сме заедно, моля ви, помогнете ми, не мога без него ;(