Здравей, може да съм десетина години по-малък от теб, но се надявам с мнението ми да ти помогна. Има хора и хора. Някои искат деца - като теб например и други, като мацката, а и като мен, които не се чувстват готови. Според мен няма опция да не искаш деца, а просто да не си готов да се посветиш на най-отговорното дело в човешкия живот. Аз имам едно предположение за ситуацията - несигурност. Ти си казал, че тя не е запознала никого с приятелите си през последните 5 години. Тази несигурност в личен план, може да прелива капката на несигурност в семейството й например. Най-лошото са битовизмите и ако тя се е наслушала на тях може да изпитва несигурност да създаде семейство именно, за да предпази превантивно едно същество от възможни подобни сценарии. Според мен не можеш да я уговориш. С думи според мен не става. Според мен трябва да й покажеш, че си достоен за семейство, имам предвид да й вдъхнеш сигурност, че заедно ще успеете да осигурите бъдеще за детето. Според мен този процес може да не е толкова кратък, колкото на теб ти се иска. Имам предвид, че трябва да й докажеш, че дори да си имаш лични проблеми ще можеш да ги загърбиш в името на по-висш идеал. Според мен тя не търси гадже, а съпруг, партньор, все пак вече е зряла жена. Тя ти е дала шанс да БЪДЕШ ДО НЕЯ използвай го!
П.С. Какво се е случило? - може би трябва сам да си отговориш на този въпрос. Всъщност надали ще се сетиш точно защо, но според мен е била реакцията ти в някаква ситуация, или изказването ти за нещо, за което тя има силно мнение, а не само заради концепцията "дете".
Последно редактирано от OverDrive : 04-08-2014 на 23:43