- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите се случи? Защо скъса с мен?
Наистина сериозна тема , в която 30 годишен мъжага търси помощ от тийнове. Похвално.
Кажи-речи ненавиждам всичко под 18 годишна възраст с човешки геном. Приятелче, запознай ме с девойката , ще се разбираме добре.
Малко по-сериозно. Внимавай много за такива индивиди като нея. Вероятно през годината , в която не сте се срещали , се е опарила ( от някого ) и е решила да играе " на сигурно ". Не разбирам , не си на 16-17 , как може да градиш планов с човек, с когото се знаете по-малко от година , ако съм разбрал добре за паузите. Откъде знаеш , че не си просто последният вариант ? Не се залъгвай , фактът , че е излизала на кино с теб не значи нищо , много мацки го правят просто ей така , без да имат особени симпатии към теб.
Защо си се опитал да скриеш каквото и да е ? Кажи и , че искаш да си баща- квито и извратени причини да имаш. Виж как ще реагира и си направи правилните заключения. В момента най-доброто , на което можеш да се надяваш от нас , е предположение. За твое добро би било да си най-много на 20-тина , иначе с тези истории не е розово положението. Man up , кажи и какво мислиш , прецени дали отговорът и те устройва и успех.