http://www.walmark.eu/bg/Pages/produ...product_id=608 ето и това много жени си го купуват. Имаш малко по-малка доза цинк от горните, но пък имаш и витамин Д и калций, което може да е бонус. За магнезия знам, че помага за регулирането на хормоните нещо. Може да ти е по-полезно.
Абе не е скъпо бе, аз за сто таблетки давам дванайсе лева - стигат за три месеца и остават дори. Ама пак ти казвам, че има и по-малки опаковки, можеш сама да провериш във всяка аптека
Извинявай, сега виждам въпроса ти. Няма проблеми за това, което питаш. То по принцип цинк си се препоръчва при проблеми с цикъла. Няма как да ти навреди.
Само с дозировката трябва да внимаваш - мисля, че ти казах. Ако пропуснеш веднъж след това да не вземаш двойна доза. Не че нещо ще ти стане, но може малко да си разхлабиш стомаха
По-добре късно отколкото никога! Но пък се надявам че за сметка на това си доволна и вече имаш резултати. Принципно ако имаш някакви други въпроси питай направо.
Ами то няма какво да питам. Не знам колко време трябва да ми мине, за да кажа какво мисля, но засега съм доволна. До към края на месеца сигурно ще ми свърши тази опаковка, която си взех, тогава мога да кажа.