.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на Rakshy
    http://www.walmark.eu/bg/Pages/produ...product_id=567 не е чак толкова трудно да си го намериш, не мислиш ли?

http://www.walmark.eu/bg/Pages/produ...product_id=608 ето и това много жени си го купуват. Имаш малко по-малка доза цинк от горните, но пък имаш и витамин Д и калций, което може да е бонус. За магнезия знам, че помага за регулирането на хормоните нещо. Може да ти е по-полезно.

Фен
    Град
    near the water
    Абе не е скъпо бе, аз за сто таблетки давам дванайсе лева - стигат за три месеца и остават дори. Ама пак ти казвам, че има и по-малки опаковки, можеш сама да провериш във всяка аптека

Ами 100 таблетки много ми се стори, затова си взех 30. Наистина не бяха скъпи. От вчера пия, дано наистина да има резултат.
    Nothing Last Forever

Фен
    Град
    near the water
    Ами хубаво де, ако си доволна ще си вземеш още след това, но голямата опаковка определено излиза още по-изгодно, аз затова си вземам нея.

Фен
    Град
    near the water
    Пиши как ти се отразява!

Нека да видя сега как ще подейства, не съм пила цинк досега, ще кажа после.
    Nothing Last Forever

Ох, ами нещо деликатно трябва да попитам, може ли да се пие по време на ОНЗИ момент от месеца, че тези дни трябва да е???
    Nothing Last Forever

Фен
    Град
    near the water
    Извинявай, сега виждам въпроса ти. Няма проблеми за това, което питаш. То по принцип цинк си се препоръчва при проблеми с цикъла. Няма как да ти навреди.

Фен
    Град
    near the water
    Само с дозировката трябва да внимаваш - мисля, че ти казах. Ако пропуснеш веднъж след това да не вземаш двойна доза. Не че нещо ще ти стане, но може малко да си разхлабиш стомаха

Разбрах за това. Благодаря все пак за отговора, въпреки че малко късно го получих.
    Nothing Last Forever

Фен
    Град
    near the water
    По-добре късно отколкото никога! Но пък се надявам че за сметка на това си доволна и вече имаш резултати. Принципно ако имаш някакви други въпроси питай направо.

Ами то няма какво да питам. Не знам колко време трябва да ми мине, за да кажа какво мисля, но засега съм доволна. До към края на месеца сигурно ще ми свърши тази опаковка, която си взех, тогава мога да кажа.
    Nothing Last Forever

Ама май и на косата се отразява или нещо си въобразявам и аз?
    Nothing Last Forever

Фен
    Град
    near the water
    Едва ли си въобразяваш. Ама значи наистина ти помогна, много се радвам

Ох, добре, благодаря
    Nothing Last Forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си