.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Angry Мазна кожа :@

Здравейте Искам да ми кажете , ако някой знае някакъв начин за премахване на гадните пори,черни точки и мазната кожа ... направо се побърквам :@ Сутрин като стана сякаш съм се мазала с олио .. опитах с някакви кремове, но като спрях да ги ползвам пак същата работа -_- .. Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете !

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    На кои части от тялото е омазняването?

Повече от фен
    Тези 2 продукта са добри и не са много скъпи
    http://www.enzo.bg/garnier/pure-acti...na-kozha-akne/
    http://www.enzo.bg/vichy/normaderm-p...na-kozha-akne/

Супер фен Аватара на Runaway11
    Не ползвай много агресивни измиващи средства. Истината е че мазната кожа като цяло не може да стане нормална -трябва да се примириш. Използвай малко пудра и си вземи листчета, които попиват мазнината, за да не лъщиш постоянно.

С черните точки обаче можеш да се справиш стига да намериш правилните продукти, а с това ние не може особено много да ти помогнем, защото всяка кожа е различна. Препоръчвам ти да се насочиш към продуктите, които се продават по аптеките (по-скъпи, но си заслужават) Въобще не си губи времето с продукти от рода на нивеа, гарниер и тн...имат краткотрайно действие и от личен опит ти казвам че е само нерви и главоболия с тях.

Има хора, които са генетично предрзположени към мазна кожа, но определено не смятам, че е нормално да се събуждаш сутрин като намаз с олио. Потърси проблема в диетата си или продуктите, които ползваш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от Maily12 Виж мнението
    Здравейте Искам да ми кажете , ако някой знае някакъв начин за премахване на гадните пори.. и мазната кожа ...
    Познавам един магьосник, ако проявиш желание..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    Познавам един магьосник, ако проявиш желание..
    Още едно подобно мнение и акаунтът ти ще е само спомен!

Maily12, вземи лосиона на акне аут, матиращи листчета, а ако можеш да си го позволиш- хипоалергенни измиващи продукти без СЛС и матиращ концентрат на биодерма.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Здравей, аз съм на 15 и имам същиге проблеми .. през колко ли дерматолога не съм минала, нищо … но има едно успокоително нещо във всичко - от мазната кожа не стават бръчки. гледай да избягваш сладките работи и не мий лицето си със сапун, а със специални измиващи препарати .. това ми препоръчаха на мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си