.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Да й кажа.

Да й кажа.

Здравейте , значи има едно много хубаво момиче от съседния клас с нея се познаваме от около 7-8 месеца и общуваме редовно.Аз я харесвам страшно много , а имам големи подозрения , че и тя ме харесва.Този петък ще и кажа , че я харесвам но не знам как точно да и го обясня.В смисъл не искам да и се обяснявам в любов с някакви клиширани фрази като : Заболя ли те ? ..... като падна от рая . Но пък и не искам да е обратното : Аз .... ъъъъъ .... такова харесвам те ... ъъъ. Сещате се за какво говоря.Та някакви идеи ?

Не ѝ го казвай, а ѝ го покажи! Най-малкото което е покани я на разходка/кафе/кино или каквото друго би харесала...а ако толкова настояваш да ѝ го кажеш пробвай със - симпатична си ми, бих искал да си дадем шанс за нещо повече или нещо от този род.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    От където и да го погледнеш ще е по- уместно да й го покажеш.
    Не се дръж само приятелски, сещаш се.

Показвал и съм го много пъти.Непрекъснато съм около нея.Непрекъснато правим физически контакт (като съм сигурен и на нея й харесва)
    И другата причина е, че (може би нарочно) когато сме с нейни приятелки и говорим за гаджета тя няколко пъти казва че ако едно момче харесва момиче трябва да й го каже а не да се спотайва и да го крие.Това са причините по които искам да и кажа.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Ами тогава отиваш, казваш й, че я харесваш и я целуваш.

Това с целувката е добре , ама представи си , че всъщност не ме харесва ( в което се съмнявам ).Ще я отблъсна и може да си развалим приятелството което аз не искам.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Разговаряй повече с нея. Така ще разбереш дали те харесва или не. Не прибързвай с действията си.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Разговаряй повече с нея. Така ще разбереш дали те харесва или не. Не прибързвай с действията си.
    +1
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Както казах познаваме се от 8 месеца и аз не мога да чакам и да се примиря с това че сме само приятели.Чувствата ми са много силни към нея.А и както вече споделих на 90% съм сигурен че и тя има чувства към мен.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Подари й червена роза. Ще видиш реакцията й и дали има чувства към теб и тя.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Розата е хубава идея,но някакси няма как да стане тъй като повечето време се виждаме в училище или с приятели.А ако го направя пред някои друг може тя да се притесни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си