.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Exclamation Адски много ще ми помогнете!

Здравейте!
    Не знам дали за тук е темата ми, но искам да направя подарък за сестрата, на приятеля ми. Тя е на около 23/24г. И искам да и подаря книга, понеже обича да чете, и сега идва най-големият въпрос ;д Каква книга да и взема ;х
    Моля, предложете ми някакви книги, но да не са от типа на ''50 нюанса сиво'' и поредицата на Силвия Дей.

Ммм, трябва да си наясно в това какъв жанр литература чете; фентъзи, фантастика, чиклит, класическа, трилъри, криминална, приключенска и тн. и тн. Моят съвет е ако знаеш горе-долу дали чете определен стил да се насочиш към нещо новоизлязло от него, защото иначе има шанс да е чела книгата. Помисли и за вариант за издание с твърди корици, ако ти е по бюджета. Ще изброя няколко заглавия, които аз самата бих купила за четящ човек без много много претенции за жанра, може да си харесаш нещо : )
    "Заеко, бягай", "Майстора и Маргарита", "Портретът на Дориан Грей", "451 градуса по Фаренхайт", "Физика на тъгата", "Прекрасният нов свят", "Контакт", "Убийство в Ориент експрес" (като цяло всичко на Агата Кристи) , "Да убиеш присмехулник", "Властелинът на пръстените"
    Успех!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Опиши пет качества, които смяташ, че сестра ти притежава.

И ще ти препоръчам нещичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си