От скоро приятеля и компанията му излизат с нови 3 момчета.Обаче 2 от тези момчета имам чувството,че ме харесват.Може и да си внушавам не знам,но постоянно ме гледат.Вече ми става неудобно,не мога да ги погледна да им кажа и дума,понеже са постоянно втренчени в мен.Единия не толкова,но другия не спира,не знам приятеля ми как не се е усетил още.
Днес карах кола на полигона и след това и 2мата постоянно ме хвалеха,постоянно говориха за мен,единия ме докосна за рамото.Също и играхме футбол и постоянно ми подаваха на мен и ми викат на галено и по някакви начини,с които никой не ми вика така.Единия понякога ми звъни за да ме пита приятеля ми дали бил с мен и след това започва да ми говори общи неща,понякога и ми пише,за да ме пита нещо и от там овърта някаква тема за която да си пишем.
Не искам да е така,може и да не ме харесва никой,може и да съм им странна,знае ли човек,ама приятеля ми ако забележи ще се усъмни и ще се стигне до караници и т.н.,а не мисля,че е нужно.Те много добре знаят,че обичам приятеля си...Хем искам да си общувам с тях нормално,хем ми е странно и неудобно..Как да постъпя?
Ако има значение аз съм на 17,а приятеля ми на 19 и сме от 1 година заедно.
Така като чета мисля че си падат по теб. Не е лошо да имаш добри приятели, и да разбират това че имаш интимен приятел. Но уви твоите приятели не са такива. Нали мога да ги нарека приятели?
Нищо чудно да се филмираш излишно. Това, че ти подават топката, говорят с теб и те гледат понякога може да е просто от уважение. Или ти очакваш като са момчета да те игнорират и да си лафят с твоя "по мъжки", а теб да приемат като неодушевен предмет?
Разбира се не е изключено наистина да те харесват по някакъв начин.
А това, което трябва да направиш е ясно - говори с тях.
Да те харесват е едно, а да са влюбени в теб съвсем друго. Не виждам нищо странно в първото. Особенно ако си единственото момиче в компанията е нормално да се държат по мило с теб.