- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се заговаря момче ?
Как се заговарят момчета ? Аз наистина нямам проблем с това, но малката ми сестра само мрънка, че харесва някво момче и аз не знам какво да и кажа.. на мен ми е много лесно като си харесам някой '' Пич айде малко да поритаме ", като цяло почти всички които харесвам тренират футбол и всеки ден ме викат да ритаме заедно или дойде да ме гледа на тренировкаНо при нея било друго кво ми реве тука направо не знам какво да и кажа .. нито е грозна, нито нищо..може ли съвет ?
На 14 аз съм на 16 и почти не помня от тогава..
Няма някакви заучени реплики, които да използва навсякъде, за всяко момче е различно. Трябва да и дойде отвътре, ако в началото не е сигурна, нека си пишат малко по фб или някъде другаде, така ще е по-уверена. Просто трябва да прекарва повече време с момчето, по което си пада и нещата ще станат от само себе си акл е писано.![]()
пичке ,айде да ритаме![]()
Къс пас нещо?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Може малко по-мило нали знаете ? Помня ама при мене изобщо не беше така, защото не бях срамежлива, а пък тя е МНОГО..
Да отиде при него и да му каже нещо, не е толкова страшно или пък на първо време да пробват със скайп/фейс и подобни.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
по скоро дълъг ;р