.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Smile Проблем с нормалното развитие !

Привет на всички . Искам да ви разкажа за моя проблем и ако може долу в коментарите да ми кажете как да го реша . И така започвам.
    Аз съм момче на 14 години, но отскоро съм забелязал ,че изоставам доста в развитието си. Значи висок съм 162 и тежа 44 кг, проблема е ,че това не се е променило от 2 години насам. Моите приятели от които бях по-висок преди сега ме превъзхождат с по 10 сантиметра . Като съм доста изостанал и някои хора ми се подиграват, че съм дребен и т.н ,като се има впредвив, че в в 6 клас бях 5-ти по ръст, а сега в 8-ми съм най-ниския . Лятото през 2012 година бях в болница имах странни болки в корема, които ме караха да се свивам като охлюв и да си запушвам ушите исках просто да остана сам, докато трагедията приключи. Също така за всички тези, които ще кажат, че е ген ... е не е, защото баща ми е 182, а майка 176 . Също така друго доказателство, че изоставам е че още нямам никакво окосмяване, нито под мишницата, нито над пениса . Също така нямам и сперма, а доколкото знам на тази възраст ви трябвало да имам . Просто искам да съм си нормален както преди, за толкова време не съм пораснал въобще. И всъщо така ям супер много може ми повече от който и да е от класа ми , дори приятелите ме бъзикат, че ям като прасе апък съм като мишка . Като цяло искам съвети за това какво да правя р какво да консумирам или какво да не правя !
    П.С. Съжалявам, ако съм допуснал правописни грешки. Благодаря предварително !

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Ти си на 14 по дяволите ... колко искаш да си ... има време , не обръщай кой знае какво внимание относно размера ти

За спермата , също има време - все още няма да ти трябва
    5ти , 8 ми ... сериозно ли - нямате ли друга работа а се мерите кой е по висок ?

Мега фен Аватара на skatew
    хаха споко брат не се напрегай, в 8 клас бях 155 см, сега съм 185. ще израстеш изведнъж бързо
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Ти си на 14 по дяволите ... колко искаш да си ... има време , не обръщай кой знае какво внимание относно размера ти

За спермата , също има време - все още няма да ти трябва
    5ти , 8 ми ... сериозно ли - нямате ли друга работа а се мерите кой е по висок ?
    Имах предвид в 8 клас, и да мерихме се

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Споко. Брат ми и той на 14 беше адски дребен, в момента е 182 см и 80 килограма.

Ще пораснеш :Д

Очаквах малко по адекватни отговори ..

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Е ... какво очакваше да ти кажем ...

Яж Нескуик , ако това ще те успокои

ами имам непоносимост към лактоза ..

Това , че нямаш косми все още трябва да те радва . Разбира се , ще имаш , колкото по-късно , толкова по-добре . Тези , които имат от рано стават като маймуните - само косми . Това разбира се не е за подигравка и аз не се подигравам . Всеки човек е различен - един има дълги и черни косми , друг има руси мъхчета .
    Бъди спокоен , ще пораснеш .
    Бъди сигурен , че си съвсем нормален .

Един адекватен отговор... Много благодаря !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си