- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Проблем...
Здравейте! От година се опитвам да отслабна, но понеже имах малко за стягане и отслабване не можех да намеря нужната мотивация..лека полека с времето качих още едно две кила.. и се реших и от 3 месеца някъде внимавам какво ям като съм изключила почти напълно въглехидратите и ям основно месо, риба, зеленчуци, салата, ядки и от време на време пълнозърнест хляб..тренировките преди ги правех по-рядко, след това бях всеки ден на тренировка, а сега ходя 3,4 пъти седмично, като ходя и на народни танци и ходя и се движа постоянно, но нищо... разочарована съм и се чувствам гадно и сякаш всичкият този труд за нищо...не знам вече какво да правя.. Нормално ли е толкова време никакъв резултат да няма? Какво да направя?
(момиче съм, 1,67, 57 кг, ханш 95, талия 66, бедро 56, ръка 26 )
тва, че тренираш нищо не значи...и аз в задръстване бая си нацепвам левия крак![]()
Мисля че света ти няма да се върти по същия начин след като прочетеш следното: зеленчуци, салата, ядки и от време на време пълнозърнест хляб.. това са въглехидрати ( ядките са си и мазнини). Просто си пресметни нещата. Във всяка тема за отслабване която се поства тук се говори за следните неща: смяташ си калориите, спазваш ги, вкарваш малко упражнения да не приличаш на мумия и воала. Дано по някакъв начин да съм ти помогнал.
Или не тренираш правилно или хранителният ти режим куца. Въглехидратите не ги изключвай напълно, тъй като те са ти основен източник на енергия и без тях няма да можеш да тренираш пълноценно. Вместо това спри мазнините.
trqq da si do 49kg daje za tvoq rust do 47 max 48kg ne qj mnoo i tva e daje kolkoto moje po malko i bez hlqb i trqq da bqga6 da gori6 slaninata
Не слушай нито този
"Вместо това спри мазнините"
Нито този.
В никакъв случай не изключвай мазнините, тъй като те ти контролират нивата на хормоните, функцията на клетката и т.н. Прост разпредели правилно белтъците и мазнините и каквото ти остава от дневните калории допълни с въглехидрати.
Благодаря за адекватните отговориИначе знам,че зеленчуците също съдържат въглехидрати,но до колкото съм осведомена от тях не се дебелее като от тези съдържащи се в пастата например. Само още един въпрос... аз като цяло съм адски пристрастена към шоколада,както повечето жени явно, та не е ли добре да хапвам по-малко отколкотто напълно да го спра и в един момент да не издържа и да се нахвърлям и ако въпреки тва,че хапвам по малко шоколад ще има ли резултат от тренировките?
Използвай го за мотивация. Виж колко калории е количеството, което искаш да изядеш и след това изчисли колко кардио трябва да направиш, за да изгориш тези въпросни калории. След това като отидеш да правиш кардио даваш най-доброто от себе си. Ако си си свършила работата в залата ще има награда вкъщиА и мини към черния шоколад, че тия милки к'ви ли глупости не измислиха да сложат вътре.