- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да подходя ?
Здравейте готини хора,имам сериозна връзка с едно прекрасно момиче повече от 3 години,всеки ден прекарваме времето си заедно(в един клас сме) и излизаме заедно.Накратко нещото ,което ме човърка ,е интимното ни отношение.Ние сме на по 15 години,но сме зрели за възрастта си.Секс за първи път правихме преди около 7-8 месеца,след това имахме проблеми ,но сега всичко е наред,освен че тя не иска да говорим въобще за това ,защото още не му е дошло времето.Вярно,на по 15 години тръгнали секс да правят,но аз мисля ,че за тези неща възраст няма,важното е да си достатъчно съзрял.Се пак за тази ранна възраст нямам предвив всяка седмица,а по-рядко .Кажете как да подходя и какво мислите дали наистина е рано и да не я пришпорвам.Моля само сериозни коментари и компетенти съвети
![]()
Какви проблеми сте имали?
Като цяло, много surreal ми се вижда цялата история.
не я натискай и когато тя се чувства готова сама ще ти поиска защото ако много и даваш зор накрая ще те зареже за това има една фраза всичко с времето си
Може да има нейни си проблеми - притеснения заради родители, да я е страх. Най-добре просто поговорете, но не бъди "Кво ти става, аре се ебем", а по-скоро "Мило, какво ти има, защо вече не искаш? В мен ли има нещо?"
Когато дойде моментът, в който тя сама ще си поиска, повярвай, и на двамата ще си е много по-хубаво!![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same