.
Резултати от 26 до 50 от общо 219

Threaded View

Мега фен Аватара на babity
    Изпитвам трудност да казвам доста неща. И не гушкам/милвам/целувам пред хора. Да му нарежа салата и да си върша домакинските задължения после на спокойствие за мен би било просто начин да си го обгрижа.
    Много мразя като съм на гости да видя как домакинята не си зарежда масата просто 'щото да не изтърве мохабета, разбираш ли.
    Като съм с моите котета, независимо че сме в дома на някой от тях, а не у нас, винаги гледам да има всичко за всички и почти винаги мия съдовете преди да си тръгнем (ако сме от последните де, не че им разгонвам гостите), а ако има, не дай си Боже, някакъв друг леш и него чистя.
    Аз така си ги обичам бе...

Едит: Сетих се как миналото лято се съгласих на един уикенд в друг град с приятелката ми и секс играчката и. Тримцата в един апартамент. Станах първа, дозаличих к'вото беше останало от предната вечер, приготвих им закуска, ходих да им купя още капути и кат' нямаше вече какво да правя, му изпрах на прекрасника чорапите. Ня'а разправям после к'ви хвалби и благодарности бяха, та чак ръка ми целува.
    Последно редактирано от babity : 04-10-2014 на 17:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си