.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 219
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Майтап няма, да живеят мъжете, които се сещат да помагат с багажи. Аз точно по тоя въпрос като пътувам предпочитам да тъпча всичко в големия куфар и ръчния да ми е само лаптопа, че иначе е мъка, че иначе я има някой да се сети да помага, я не и съм докарала мозъчно сътресение на някоя нещастна жертва.
    Затова хич и не чакам да ми предложи да ми помогне. Набутвам му всичко в ръцете и изчезвам
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Затова хич и не чакам да ми предложи да ми помогне. Набутвам му всичко в ръцете и изчезвам
    При мен на моменти смелостта ми никаква я няма, особено, ако срещу мен седи някой намръщен чичко, гледащ лошо. В такива случаи обикновено задръствам пътечката в самолета, докато някой се изнерви и помогне

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    При мен на моменти смелостта ми никаква я няма, особено, ако срещу мен седи някой намръщен чичко, гледащ лошо. В такива случаи обикновено задръствам пътечката в самолета, докато някой се изнерви и помогне
    В такъв случай му правиш мили очички и му казваш "чичо, чичо, ще може ли да ми помогнете с багажа"

И за да не е съвсем спам бих казал, че мъж който не може да се гледа (пере, глади, готви си и почиства след себе си) не е дорасъл да се нарича мъж. Дали обаче трябва мъжа да седи с престилка и прахосмукачка цял ден - твърдо не. Мъжа все пак си е мъж.

Град
    Варна
    мен пък не ме е срам, когато не мога да направя нещо, да помоля да ми помогнат

ей го оня ден се мъчих да паркирам на едно усукано място, ем не става... гледам един седи отстрани и се хили
    излизам си от колата и му казвам: вместо да ми се смееш, вземи ми помогни
    ми помогна ми човека...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    аз пък никога не искам помощ, ако не мога да го направя сам, го заебавам
    n00bs

Град
    Варна
    да, то остана да оставя колата на средата на пътя

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Е то щото много сложно да си смениш гумата на колата, пък колко е тежка да не говорим... отиде маникюра, хернии, путки майни лоша работа

Мега фен Аватара на 102
    то вече мъжете с токчета са повече от жените

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от taralej777 Виж мнението
    Mnogo shte mi e interesno da gledam pincpanter kak si smenq ili probva bezpomoshtno smqnata na guma a ladi di di nqma se oturve ot men
    Гледала съм как става, не казвам, че ще е лесно, ама при всички положения мога да успея. Не виждам кое му е сложното в това да следваш последователност от няколко прости действия като отвиване на нормалните болтове + секретния, вдигане на крик, сваляне на гумата и т.н. Няма да е лесно, ама не е непосилно, нито е супертежко... Най-вероятно ще плувна в пот и ще съм цялата черна, но задачата ще е свършена. Неволята учи, нали знаеш.
    Нямам търпение някой познат да спука гума и да мога да го приложа на практика.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-14-2014 на 23:57

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    не завиждам на познатите ти

anonymous708973
    Guest
    Добре де, това не прозвуча мило :д

Мега фен Аватара на 102
    кога ще са готови сандвичите

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ние жените не сме робини, но все пак домакинската работа е повече женска, отколкото мъжка. Разбира се, всеки иска мъж, който да помага за това и онова, но повечето неща са си женска работа.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    мен пък не ме е срам, когато не мога да направя нещо, да помоля да ми помогнат
    Срам и мен не ме е, но пък ми е страшно неприятно.
    Израстнах в семейство, в което жената вършеше САМО домакинската работа, а мъжът пък разбираше от всичко - коли, ремонти, можеше да поправи абсолютно всичко. Винаги съм се чудила на майка ми, защо когато баща ми поправя бойлер, парно, кола, шкаф, тръби и т.н., тя не седи при него да се учи, а го търси отново следващия път той да поправя. Още тогава ми се видя много неудобно да разчиташ на друг за нещо, затова карах майка ми да ме учи как да свърша перфектно домакинската работа, а след това ходех при баща ми да ме учи и да поправям каквото се счупи или развали. Растях с желанието да се науча на всичко, за да мога да разчитам само на себе си. И сега ако нещо се развали в нас, аз или баща ми го почваме, майка ми отива в другата стая. И до ден днешен, ако имам нужда от нещо, предпочитам сама да си помогна, ако не мога, опитвам и се мъча, докато не стане, за да може следващия път да го направя по-бързо и да ми е по-лесно. Независимо дали говорим за някоя по-тежка и сложна работа или някое супер лесно домашно задължение.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Нищо не възприемам като задължение САМО на жената. Зависи от моментните ни настроения, кой какво има да върши. Когато и двамата се приберем скапани, не виждам как аз ще сготвя, изчистя, измия, пусна пералня и простра, а в това време той ще релаксира пред компа. Хубавото е, че и той не го вижда. :Д Обикновено аз готвя (с изключение на това, че той прави 10 пъти по-хубави палачинки - със срам си го казвам :Д ), той мие чиниите и простира (защото мразя да простирам). То пък един велик мъж, ако не може да тръкне някоя тава без да му падне пениса на пода. :Д Ако му е останала много работа и има да седи с часове на компютъра, ама не за да цъка игрички, а за да работи, кротичко бих си вършила и абсолютно всичко. Същото отношение получавам 1-2 дена преди изпити.

ПП. Ако и двамата работят, а накрая жената се захване след работа с всичко това, как ще им остава време, което да си прекарат заедно? Да позяпат филм, да правят секс, да си обсъждат неща? Ако целият ти живот се превърне в битовизъм, то какъв живот въобще е това? И тоя мъж дето е сложен на дивана, пардон, на пиедестала, дали ще гледа с благодарност и възхищение на тая жена или за сравнително кратък период ще я възприеме като длъжна да прави всичко това и ще и се качи на главата?

//Ако само той работеше, да, нямаше да си лежа вкъщи да си правя педикюр, а щях да поема домакинската работа изцяло. Но като гледам около себе си, семействата, в които само мъжът работи са малко. Еманципация, хъх.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Добре де, това не прозвуча мило :д
    Искам да ми смениш гумите на камьона.
    Госпожата ти е права.
    Като си има кой да и свърши мъжката работа, за какво да се бъхти и излага на улицата?

anonymous708973
    Guest
    Ако мъжът й е в командировка или на среща по работа в града, какво правим?

Не карам камион, а не виждам какъв е чак толкова проблемът да се сменят гумите на лека кола? Да, пинкане ще е, тежко ще е, мръсно ще е, но едва ли е непосилно.

Не се правя на героиня и на много печена, ясно е, че ако сме двамата някъде и има да се носи тежко, няма да го нося аз, но когато няма кой да ти помогне, викаш неволята.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да не ти е познат човек

Град
    Варна

Не карам камион, а не виждам какъв е чак толкова проблемът да се сменят гумите на лека кола? Да, пинкане ще е, тежко ще е, мръсно ще е, но едва ли е непосилно.

Не се правя на героиня и на много печена, ясно е, че ако сме двамата някъде и има да се носи тежко, няма да го нося аз, но когато няма кой да ти помогне, викаш неволята.
    Ако е в командировка или на среща по работа в града, да не е единственият мъж, който познавам?
    За мен би било непосилно да сменя гума, защото имам леки проблеми с кръста и не ми се рискува, особено ако има на кого да се обадя.

Като е на важна командировка извън града ще извика някой негов приятел или когато се върне ще ти ги оправи.
    Знам, че не твърдиш геройство, но преди малко коментари - едва ли не напсува жените, които не си сменят гумите сами. Има си някои етични правила първо НА всичко. И да, не отива на дама да се бъхти. Така че айде без обиди към тези, които разчитат на мъжко подкрепление.

anonymous708973
    Guest
    Ох, бе, явно аз не се изразих правилно. Беше само пример. Въпросната учителка е здрава и права жена, красива, харесвам я, просто съм останала с впечатлението, че е малко глезена и ме учуди изключителната сигурност, с която заяви, че каква била тя, че да сменя гума.
    Естествено, че при проблеми с кръста няма да се напъваш. Естествено, че ако си нямаш понятие, ще викнеш приятел.

За Бога, с майка ми сме носили 10-литрови туби до третия етаж, защото баща ми е с херния и не трябва да вдига тежко. Естествено, че е до въпрос на обстоятелства. Просто ме убива аргументът "няма да го правя, щото съм жена".

Към пича с песента на Лили Иванова (или Силвия Кацарова?) - следващия път ела, моля те, да ми донесеш 10-15-килограмовата торба с покупки от Кауфланд до нас.

Град
    Варна
    Силвия Кацарова

Мега фен Аватара на draid
    Абе не се излагайте. Гума ще сменя и с риза и сако за 10 мин без да нацапам нищо, а ако имам ръкавици в колата и ръцете даже няма да си изцапам.

Ох, бе, явно аз не се изразих правилно. Беше само пример. Въпросната учителка е здрава и права жена, красива, харесвам я, просто съм останала с впечатлението, че е малко глезена и ме учуди изключителната сигурност, с която заяви, че каква била тя, че да сменя гума.
    Естествено, че при проблеми с кръста няма да се напъваш. Естествено, че ако си нямаш понятие, ще викнеш приятел.

За Бога, с майка ми сме носили 10-литрови туби до третия етаж, защото баща ми е с херния и не трябва да вдига тежко. Естествено, че е до въпрос на обстоятелства. Просто ме убива аргументът "няма да го правя, щото съм жена".

Към пича с песента на Лили Иванова (или Силвия Кацарова?) - следващия път ела, моля те, да ми донесеш 10-15-килограмовата торба с покупки от Кауфланд до нас.
    Жената може да е изключителна добра домакиня. Да пере, глади, чисти, но просто да отказва да върши тежка работа, при положение, че има мъж. Майка ми също не е сменяла гума, ами много пъти ние сме тичали до другия край на града за тази работа. А в същото време в къщи мъжете дори сме за наказване, че не вършим достатъчно задължения. Има жени, и жени. В никакъв случаи обаче едни не са по-малко или повече ,,лигли'', заради такива примери.
    Аз следващия път не само ще ти пренеса 10 15 торби шоколади, чипсове и дърфки от Кауфланда пеш до Германия, преплувайки Дунава и спускайки се от Алпите през снежна буря, ма и двете певици през рамо ще ти донеса и после те искам в торбата обратно и БГ-то. :Д
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-15-2014 на 19:38

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Абе не се излагайте. Гума ще сменя и с риза и сако за 10 мин без да нацапам нищо, а ако имам ръкавици в колата и ръцете даже няма да си изцапам.
    Какви 10 минути? За 1 минута с токчета са минималните условя за преминаването на теста :д
    Щом с жени ще се мериш.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-15-2014 на 19:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си