.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 219 от общо 219
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Значи за другите не може, а за теб става? Пропаганда? Конспирация? МАФИЯ. оставкаа!! ;д
    Трябва ви наказание с калпазанка ..
    млък, че ако ставаше така, както казваш, половината форум да е паднал заради спам
    дори ти в момента спамиш, за да ми кажеш, че аз спамя
    като се има предвид, че не си модератор, по-добре ползвай бутона за докладване на мнение, иначе попадаш в същата ситуация
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Моля ти сее, сприи, извинявай любоффф, повече няма да правя така, прости ми, санувах те снощи на латински яроглифи, бяха много красиви и благодаря за прекрасния спомен, който ти остави у форума миии, но недей повече;( ;( Латинския е прекрасен език
    Добре де, спирам, щом така отчетливо ми се помоли .

Град
    Варна
    можеше поне да го напишеш без правописни грешки... аз не ги допускам

Мега фен Аватара на tori
    А за сервизите... ще ти оберат парите.
    Разчита се първо на семейството - мъжо ти най-вече...
    Ами ако не разбира от коли, няма го или има неотложни задължения? Щели да ми оберат парите. Ми те и лекарите ти искат сумати и пари за еди-ква операция ама искаш или не, няма да се хванеш сам да си я направиш, нали?

ми една гума като не може да ти смени, ми айде и да не си готвите щото не разбирате, ми всеки ден на ресторант?
    като не разбира вече е друго. от мухата слон.. стига, че лайдито пак ми е набрала заради правописните грешки този път ;д

Град
    Варна
    стига, че лайдито пак ми е набрала заради правописните грешки този път ;д
    твоите не ме бъркат
    само онези, дето ми ги приписваш

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Твоите не ме бъркат.
    Само онези, дето ми ги приписваш.
    Грешките са поправими ^

Мега фен Аватара на 102
    попитай майка ти и баща ти дали са на същото мнение

Мега фен Аватара на tori
    ми една гума като не може да ти смени, ми айде и да не си готвите щото не разбирате, ми всеки ден на ресторант?
    като не разбира вече е друго. от мухата слон.. стига, че лайдито пак ми е набрала заради правописните грешки този път ;д
    Ама той моя не разбира въобще нищо от коли. Както казах - даже книжка не иска да изкарва. Отделно дето гуми не се пукат всеки ден, но пък всеки ден се готви. Примерите нямат много общо.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ама той моя не разбира въобще нищо от коли. Както казах - даже книжка не иска да изкарва. Отделно дето гуми не се пукат всеки ден, но пък всеки ден се готви. Примерите нямат много общо.
    хихиХЕ. Гуми се пукат доста често, а операции за смяна на сърце не толкова .
    Много банален пример.
    То кат не разбира от смяна на гуми па ще вземе се научи. Пак проличава детско мислене. И аз нямам кола, обаче на 18 , 20 години без превозно средство е едно, обаче после ти е наложено, освен ако нямаш частен шофьор.. Кво, ще ми ходиш с автобуса и костюма на работа?
    И аз не разбирам от коли и двигатели, не съм шофьор, но колата е важна предвижване за от точка А, до т. Б.
    Е и?
    Всеки ден се готви, да? А по-хубаво ли е да ти изземат парите за 1 в месеца?
    Но не! Ти няма да се обадиш на никой, само мимиченце ще отидеш при някой техник и те като те видят така.. вместо да се обадиш мъжо ти да те вземе и да отидете заедно..
    Не си искала да ангажираш никой?
    Мъжът нали за тва е мъж? Да ти помогне с мъжката си намеса където и да е, да има познания във мъжките свери, а и не само - във всичко. Да може да те защити.

102 Ходи и се цапни.

Мега фен Аватара на tori
    Тва ти казвам, бе Климбо - представи си да го няма в града или да не може да излезе от работа. Дай пък да го викам за щяло и нещяло да тича с мен до сервиза? За кво съм му като не мога и дупиту да си обърша без него?! Пък кво като не разбира и не иска кола? Не може да ходи на работа с колеги? Майка ми и тя отказва да започне курсовете, предпочита да дава по 40 лева на колега и така да ходят. Избори - много.
    Извинявай, ти ми сравняваш готвенето и ресторанта с пукането на гуми, не разбирам защо се пънеш.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Тва ти казвам, бе Климбо - представи си да го няма в града или да не може да излезе от работа. Дай пък да го викам за щяло и нещяло да тича с мен до сервиза? За кво съм му като не мога и дупиту да си обърша без него?! Пък кво като не разбира и не иска кола? Не може да ходи на работа с колеги? Майка ми и тя отказва да започне курсовете, предпочита да дава по 40 лева на колега и така да ходят. Избори - много.
    Извинявай, ти ми сравняваш готвенето и ресторанта с пукането на гуми, не разбирам защо се пънеш.
    Простено ти е. ;д
    Какво разбираш за щяло и нещяло?
    Никой не ти казва, че не можеш сама да се оправиш, но вероятността (особено в България) да те излъжат в тоя сервиз не е малка. Освен това парите ви са общи като семейна двойка. Много по-добре ще е първо да се консултираш с него. Че той може да се обади на приятел за тази проста му гума, ако ти не успееш.
    Но принципно сама жена не се остава. Това е правило.
    Както сама не бива да се разхождаш по улиците нощно време ( а и дневно в някои квартали ) .
    За работата е твърде относително.
    Не изключвам, че възможно да ходиш на работа по безброй начини, но не винаги и не за всяка позиция е така. Не можеш да си вечно зависим от някои друг. Изникват допълнителни задачи. В много работи се иска обикаляне.
    Плюс това, много важно за младите е изграждането на име. Тук отново идва ангажимента към изискванията на обществото и системата. Хората масово се преценяват и по колите в една степен.
    Ще вземе утре да си търси работа, че ще започнат проблемите от липсата на кола..
    -Защо закъсня бе? -Ми автобус нямало до там... Неудобно е просто. Ще търси колеги да го карат ли?
    И не на последно, но важно уточнение е, че има и съществуващо деление при мъжете и жените дори в работата.
    Според статистиката е факт, че мъжете масово получават или се настаняват на различни позиции и успяват да изкарат повече пари. Не знам защо се получава така.
    Вероятно се дължи на факта, че жената е съгласна да работи едно нещо за по-малко пари, А основната и задача да е в къщи и най-вече - отглеждането на децата. Защото тази грижа доста дълго я тегли с години назад от развитието в кариерата си... Но всичко е според зависи..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Трябва ви наказание с калпазанка ..
    Я пак?!

Вероятно се дължи на факта, че жената е съгласна да работи едно нещо за по-малко пари, А основната и задача да е в къщи и най-вече - отглеждането на децата. Защото тази грижа доста дълго я тегли с години назад от развитието в кариерата си... Но всичко е според зависи..
    Дърпа я назад, защото работодателите НЕ ИСКАТ подчинени във фертилна възраст- или ще вземат да забременеят, или ще отсъстват от работа заради боледуване на децата.
    Последно редактирано от kalpazanka : 04-16-2014 на 16:33

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на tori
    Простено ти е. ;д
    Какво разбираш за щяло и нещяло?
    Никой не ти казва, че не можеш сама да се оправиш, но вероятността (особено в България) да те излъжат в тоя сервиз не е малка. Освен това парите ви са общи като семейна двойка. Много по-добре ще е първо да се консултираш с него. Че той може да се обади на приятел за тази проста му гума, ако ти не успееш.
    Но принципно сама жена не се остава. Това е правило.
    Както сама не бива да се разхождаш по улиците нощно време ( а и дневно в някои квартали ) .
    За работата е твърде относително.
    Не изключвам, че възможно да ходиш на работа по безброй начини, но не винаги и не за всяка позиция е така. Не можеш да си вечно зависим от някои друг. Изникват допълнителни задачи. В много работи се иска обикаляне.
    Плюс това, много важно за младите е изграждането на име. Тук отново идва ангажимента към изискванията на обществото и системата. Хората масово се преценяват и по колите в една степен.
    Ще вземе утре да си търси работа, че ще започнат проблемите от липсата на кола..
    -Защо закъсня бе? -Ми автобус нямало до там... Неудобно е просто. Ще търси колеги да го карат ли?
    И не на последно, но важно уточнение е, че има и съществуващо деление при мъжете и жените дори в работата.
    Според статистиката е факт, че мъжете масово получават или се настаняват на различни позиции и успяват да изкарат повече пари. Не знам защо се получава така.
    Има вероятност да ме излъжат и в магазина за козметика, в кварталните бакалии, Кауфланд, Билла, CBA, Пени и, кажи-речи, навсякъде по касите. Дай да не влизам да пазарувам никъде сама и да си го влача след мен. Освен това могат да излъжат човек, който никога през плет не е виждал гума и не знае цените как вървят, ще извиняваш аз имам откъде да черпя опит ТОЧНО в гумите. Той както пет пари не дава за колите, не разбира и не го интересува, и да му се обадя, има да седи и да гледа тъпо. Все едно да ми се обади и да каже, че са му се скъсали чорапите.
    С това, че не се оставяла жена сама пак не съм съгласна. Кво, на въженце ли ще си се държим? Ибасиму, дали случайно може да ме отмени и в бъркането по дупките, случайно така да не ме излъже някой и нещо? Има закон за деца до десет ли, дванайсет години без надзор, минах го тоя период преди - да кажем - шест или осем години.
    Пък работата е друга врътка. Там не ми е работа да говоря още.

оФ с женско не се спори.. дА, добРе права си. айде :Д
    На важенце и с наморник. и не се впрягай.

ПС: Нищо чудно, че жените в някои страни ги държат из късо.
    Че вие още малко и пола ще искате да сменяме :д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз бих ти препоръчала вместо форум

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-16-2014 на 18:22

Мега фен Аватара на tori
    оФ с женско не се спори.. дА, добРе права си. айде :Д
    По-точно с радио точка и Тори не се спори.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Хмм ние с лайнто не живеем заедно още, но вече сме се разбрали и когато сме в единия или другия горе-долу спазваме някакъв порядък и сме се разбрали от сега как ще е..

Готви този, който се прибере пръв, другият мие чиниите.
    Единият пуска прахосмукачка, другият забърсва прах и подрежда.
    Единият пере, другият простира.
    Веднъж седмично единият мие банята, другият изхвърля боклука, следващата седмица се сменяме.
    Глади, който пръв стане, глади се и за двамата..

Според мен така е редно.. И да, преди да ме нападнете, че тя е малка и говоря несвързани глупости, и че няма как щото не живеем заедно, някои от нещата са се случвали доста често всъщност, а това лято тепърва предстои да се случват ежедневно. ;3

Идеята е да има разбирателство, да не говорим, че когато вършите задълженията в хармония и разбирателство, работата става не два, ами четири пъти по-бързо.
    ахахахахха алолололололо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си