Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Няма "не ми се отдава", има "не съм опитала достатъчно".
Аз не правих разлика между задушаване и запържване и не виждах как, по дяволите, мога да добавя вода в съд, в който има олио, без да изпръскам света. Точно по тази причина ми се е случвало да пръска ТОЛКОВА силно от тигана, че да го махам от котлона с... въдица. Стоейки на метър и половина разстояние.

Следвам си рецепти и с течение на времето придобих усет за нещата. Все още се дразня на майка ми на указанията "печене на око", но задобрявам стабилно. Мусаката ми се получи перфектно на третия път, мисля. Все още имам склонност да правя заливката прекалено тежка, но това са бели кусури на фона на неумението на някои хора да си изпържат яйца.

Както задобряваш в спорта, така задобряваш и в кухнята - с практика, само мерак да имаш
И все пак понякога се получават ужасни бели в кухнята.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
Соре, ама жените не сте създадени за някои работи, имате фина кожа, фини мускули и характер и никога в историята не сте участвали в тежката работа или сраженията.
Искате да сте мъже, но не става. - Забравих на кой философ бяха тези думи, ще ги учите 12-ти клас..
Не казвам, че (трябва да) можем всичко, а че трябва да опитваме да правим всичко възможно, за да оправим бъркотията. В това се корени и целия спор от моя страна - като стане нещо непредвидено, то не пита жена ли си или мъж, каква ти е логиката, мускулите, кожата, характера. Не говоря за сражения - военните работи са толкова далече от мен, говоря за обикновени, ежедневни неща, дето се случват на всички. Всеки има нужда от храна, чисти дрехи и да не диша прахта във въздуха. Всеки има нужда да се придвижи от точка А до точка Б.