.
Резултати от 1 до 25 от общо 219

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не бих оставила мъжа ми да чисти, да се пере, да се глади и т.н. Ако иска да приготви за ядене нещичко някой път, няма да имам против, но дотам.
    Аха.
    Ти работиш от 8 до 6, той работи от 9 до 7. Прибирате се и двамата, той сяда на компютъра, ти готвиш. През уикенда ти ставаш да минеш с прахосмукачка, той съвсем безгласно сяда да чете новото издание на Autobild. Нали... съвсем кротичко и безгласно го очаква, значи всичко е наред?
    Ужас.
    Ако семейството е в някакъв период, в който той работи, а ти - не, разбира се, вероятно е нормално ти да поемаш по-голямата част от домакинските задължения, но иначе? Защо е нормално мъжът ти да живее като на хотел, докато ти си идваш от работа с ясното съзнание, че застъпваш втора смяна вкъщи един вид?

И кому е нужно? Още живее с мама и не се е научил как да пуска пералня или да си сготви ли?
    А ако не живее с нея и се е научил, защо тези задължения автоматично се прехвърлят върху теб, въпреки че той знае как да ги прави?

Много се кефя на мъже, които не стоят пред пералнята с безпомощно изражение в стил "абе, дали ако си пусна белите гащи и сините тениски, ще се случи нещо?"

Сещам се за нещо интересно... обикновено вкъщи майка мие прозорците, защото иначе не е доволна от резултата Обаче отнема стабилна част от деня и не й е най-любимото нещо. Затова баща ми реши да го свърши вместо нея есента и... викна фирма да почисти. Много далновидно от негова страна На всички ни хареса колко бързо стана
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-10-2014 на 06:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си