Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Именно. За себе си.

Точно ти си казвала, че се наслаждаваш на свободата си да живееш сама, мисля, че даже беше направила коментар, че си егоист. Тогава не те разбрах, но сега, живеейки сама и нямайки нужда да се съобразявам с никого, абсолютно подкрепям.
Не си представям изведнъж на заживея с когото и да било и да започна да върша още повече неща. Да, банята е една, ама сега си чистя само моите батаци, не ми трябва лентяй, след когото да вървя и да чистя.
Винаги е било и ще бъде за себе си, независимо дали живея или не с някого.

Казвала съм го, така е. Но и на това времето му отмина(ва), приоритетите се пренареждат.
Не знам само защо мъжа го изкарваш някакъв вид... Прасе? Което едва ли не само върви и ръси трохи, оставя пътечки от чорапи и т.н. 2ма човека не значи двойно по-мръсно, стига да имат нормално изградени навици.

Не съм израснала в патриархално семейство, даже точно обратното. Но никога не съм виждала лошо в разделението на работата на мъжка и женска, специално за някои неща. А и, в крайна сметка, всеки да върши нещата както намери за добре. Аз специално в това отношение съм абсолютно педантична. Не е чисто, ако не съм го изчистила аз. И в този ред на мисли винаги съм държала да върша всичко сама и в името на собствения си комфорт.