Не знам за другите, но аз лично не мога да си представя как мъжа ми ще стои и ще гледа телевизия докато аз пера, пускам прахосмукачка, готвя, мия и прочие ... А ако ме командироват някъде за няколко дни или отида на гости при родителите ми? Като се прибера ще заваря пълна мивка, куп мръсни дрехи и кутии от храна за вкъщи Това за мен не е мъж!
За щастие с моя сме си разпределили добре задълженията. Той готви, тъй като аз съм "безполезно същество" по думите на Violenza (), а аз се занимавам с почистването, миенето, прането, подреждането и прочие. Пазаруването е задължение и на двамата и най-често го правим заедно.
Между другото като споменах за купа мръсни дрехи се сетих за две случки с едно и също момче на 23год.
Септември бяхме на лекции и се хвалеше в квартирата (бяхме 5 човека на квартира тогава - аз, той, приятел и две колежки) как накарал приятелката си да отидат да живеят в баба му, защото има кой да им готви и чисти. Момата от няма на къде се съгласила (с уговорката, че ще е временно де). Скоро пича останал сам за около 10-тина дни. Към средата на периода вече имало огромен куп мръсни дрехи и от няма на къде ги сложил в един чувал за боклук, запалил колата и карал 10-тина километра за да ги занесе на майка си да ги изпере
Другия куриоз беше подобен ... Тъй като септември е топло момичетата си перяхме дрехите на ръка преди баня за да не се налага да чакаме да се съберат достатъчно за една пералня. За сметка на това същия пич след около 4-5 дена напълни пералнята само с негови дрехи и идва при нас леко раздразнен и казва "Айде де! Кога ще я пускате тази пералня? Нямам к'во да обличам вече ... До кога да ви чакам?" о.О Спогледахме се трите и му казахме да си я пусне сам. Казахме му кое как да направи ама горкия вика "Не мога!" Накрая си събра дрехите и се прибра до нашия град за да ги занесе на мама