- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Домакински задължения
Тая тема ме ковна![]()
За прането- прала съм на ръка в студентските години, щото реших, че няма да муфтя никого за автоматична пералня. Чарщафи и одеала няма да ви казвам как се бистрят, още повече как се изцеждат... Ама нА, оцелях. Половинът искаше да пера и неговите, та го пратих набързо на майната му. Бях поела миенето на чинии, пазаруването, миенето на банята, хвърлянето на боклука, миенето на пода, бърсането на прах. Той през това време цъкаше игри на компа.
Издържах точно три години. Даже му бяха много, но не ми се занимаваше да местя багаж и да си търся ново място. Уроците си ги научих.
Чашата преля, като искаше да гладя покривките за маса. Е те тогава му заявих, че претенциите за гладена покривка и сребърни прибори трябва да отнесе към майка си.
Вкъщи /разбирайте при мама и тате/ задълженията се поделят и сме взаимнозаменяеми. Няма обидно, няма мъжка и женска работа. Така ще е един ден и в моето собствено семейство. Ако на някого не му изнася- вратата!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!