.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 219

Hybrid View

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Аааа да ги нямаме такива. Марш женурята в кухнята и да си стоят там ! Има вече един мъж с прахосмукачка дето умря от СПИН, та да ги нямаме такива.

Sieg Heil !
    I want to break freeeeee
    от уроци и курсови

Майтап няма, да живеят мъжете, които се сещат да помагат с багажи. Аз точно по тоя въпрос като пътувам предпочитам да тъпча всичко в големия куфар и ръчния да ми е само лаптопа, че иначе е мъка, че иначе я някой се сети да помага, я не, и съм докарала мозъчно сътресение на някоя нещастна жертва.

Т'ва мнение излезе спам общо взето, ама веднъж ми е простено.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Майтап няма, да живеят мъжете, които се сещат да помагат с багажи. Аз точно по тоя въпрос като пътувам предпочитам да тъпча всичко в големия куфар и ръчния да ми е само лаптопа, че иначе е мъка, че иначе я има някой да се сети да помага, я не и съм докарала мозъчно сътресение на някоя нещастна жертва.
    Затова хич и не чакам да ми предложи да ми помогне. Набутвам му всичко в ръцете и изчезвам
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Затова хич и не чакам да ми предложи да ми помогне. Набутвам му всичко в ръцете и изчезвам
    При мен на моменти смелостта ми никаква я няма, особено, ако срещу мен седи някой намръщен чичко, гледащ лошо. В такива случаи обикновено задръствам пътечката в самолета, докато някой се изнерви и помогне

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    При мен на моменти смелостта ми никаква я няма, особено, ако срещу мен седи някой намръщен чичко, гледащ лошо. В такива случаи обикновено задръствам пътечката в самолета, докато някой се изнерви и помогне
    В такъв случай му правиш мили очички и му казваш "чичо, чичо, ще може ли да ми помогнете с багажа"

И за да не е съвсем спам бих казал, че мъж който не може да се гледа (пере, глади, готви си и почиства след себе си) не е дорасъл да се нарича мъж. Дали обаче трябва мъжа да седи с престилка и прахосмукачка цял ден - твърдо не. Мъжа все пак си е мъж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си