Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
Дрейд, я пак помисли кой го създава тоя тъп двоен стандарт? Щото едва ли не ние - момичетата от темата - ставаме алфи и ни се хилите на изказванията, а като отказваме да направим нещо по въпроса, излизаме пикли.

Едит:

Може коментара ти и към Господ да е насочен, аз обичам да се бъркам където не ми е работа и да изказвам мнение, все тая дали е искано. Окей, има опасност да не направи нещо като хората ама нали като една мацка е станала шАфьор, трябва да знае и как да се оправя в рискови ситуации. Криво-ляво, пак казвам. С изрядна кола и баба ми може ама непредвиденото не пита мъж ли си, жена ли си и ква ти е логиката.
За другото - не казвам, че ми е много сложно да преместя кафяната масичка от едната стая в другата, посредством бутане, дърпане, вдигане, а че има неща, които сам човек и да иска, няма как да ги направи. Там е и врътката - да си знаеш способностите и да не се изсилваш. Вярно - аз още не съм шофьор, но по никой начин няма да си зарежа колата някъде, щото гумата била спукана и не ми било работа. Със сигурност ще вземам частни уроци от дядо (с това се занимава) как да оправя бакиите и да стигна където трябва, а не да оставям неразборията. При мъжете е същото - като си хванал да си вариш макарони, трябва да можеш и да си миеш чинии, тави и тям подобни. Ако не можеш да го направиш - ми недей да вариш макарони и да караш кола.
тори малка си
като пораснеш и си имаш мъж който да те оправя ще мислиш по друг начин