.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Какво ви погнусява?

Въпроса ми е какво ви погнусява в сексуалния ви партньор. Дали било това за 1-2 пъти или го правите с човек , с който сте заедно от доста време( и да ако сте заедно , не ви прави впечатление нищо , защото сте с него защото го обичате , но все пак има нещо което малко или много ви дразни или погнусява).

Лично аз , мразя момичето да не си е махнало космите по задника. Бляк

Мега фен Аватара на RapExotic
    Космати крака. За щастие не съм попадал на такава.

anonymous708973
    Guest
    Без значение от партньора - да ме пипат по лицето с мръсни ръце, да ми ближат каквото и да е по лицето. Не обичам да се гушкам след това в потно тяло, защото ми полепва косата и ми е гадно. :д

Да ми пипат косата в корените ме побърква, моментално се изнервям и ми минава настроението. Не е гнусно, ама се брои.

Това сякаш са най-фрапиращите, ама толкова неща могат да ми прецакат мерака, че не е истина. :д

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Ми аз съм много чувствителна към миризми, при най-малкото започвам да се давя и да си изкарвам червата едва ли не. Това е нещо, което не зависи от мен и не го правя от лигавщина. Таа стане ли въпрос за свирка ми е голям проблем хигиената, дори да е поддържан, трябва да го измие хубавичко преди да започнем и тогава нямам ядове. Най-гадно е, когато искам да му доставя удоволствие спонтанно, случайно някъде извън вкъщи, а няма къде да се "оправи" и ми замирише иииии край с желанието.

А въпроса ми е , вие момичета поддържате ли сте добре.( то е ясно че имате няква хигиена ест. ) обаче не ви ли минават мисли през главата " ами ако ми мирише пОтката " , " ами ако види тва " някви е такива.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ultras88 Виж мнението
    А въпроса ми е , вие момичета поддържате ли сте добре.( то е ясно че имате няква хигиена ест. ) обаче не ви ли минават мисли през главата " ами ако ми мирише пОтката " , " ами ако види тва " някви е такива.
    Минават ни, естествено, затова и преди "най-спонтанния" секс се минава през банята.

Е добре.
    А ЗАЩО ТОГАВА НЕ СИ МАХАТ КОСМИТЕ ПО ГЪЗА. изключително гадно е да почнеш да лижеш някоя и като погледнеш някви 3-5 сантиметрови ФАТМАЦИ

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Гнойни пъпки. Виждала съм какво ли не и съм претръпнала, обаче това...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Минават ни, естествено, затова и преди "най-спонтанния" секс се минава през банята.
    Да, разбира се, що за въпрос. Логичко е след като имам/е такива "страхове", самите ние да се предпазваме от тях.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Космати крака. За щастие не съм попадал на такава.
    Е как разбра че те погнусява, като не си попадал на такава

Косми от задника наистина би било потресващо...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    Е как разбра че те погнусява, като не си попадал на такава
    Защото съм виждал такива, но слава Богу не съм си лягал с тях.

Косми от задника наистина би било потресващо...
    Доста ..

Мега фен Аватара на 102
    Всъщност доста дами имат косъмчета около ануса, или пък мамка му, аз попадам на такива..
    Отдавам го на това, че примерно се обезкосмяват сами и чисто физически няма как да стане.

^ Всъщност има как да стане и въобще не представлява никаква трудност, отдай го на въпроса до желанието.

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Майка ти.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    ^ Всъщност има как да стане и въобще не представлява никаква трудност, отдай го на въпроса до желанието.
    Тъкмо се чудех как да го обясня без да е прекалено натуралистично.

На мен ми е по-интересно ти какво правиш толкова близо до там или просто е друга (мъжка) гледна точка, която аз няма как да имам.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Култова тема..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    На мен ми е по-интересно ти какво правиш толкова близо до там или просто е друга (мъжка) гледна точка, която аз няма как да имам.
    аз ли, защото доколкото знам seek&destroy е момиче

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    От гледната точка е..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Е кво, език там не може ли?

Мега фен Аватара на draid
    Без значение от партньора - да ме пипат по лицето с мръсни ръце, да ми ближат каквото и да е по лицето. Не обичам да се гушкам след това в потно тяло, защото ми полепва косата и ми е гадно. :д

Да ми пипат косата в корените ме побърква, моментално се изнервям и ми минава настроението. Не е гнусно, ама се брои.

Това сякаш са най-фрапиращите, ама толкова неща могат да ми прецакат мерака, че не е истина. :д
    Ехее

Иначе какво може да ме погнуси амиии лоша интимна хигиена например. Не са ми приятни и косми там където не би трябвало да има

anonymous708973
    Guest
    Е кво, език там не може ли?
    Това го изключих като опция... моя грешка.

ako e nad 49kg e dosta gadno

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Toлкова филмирани хора накуп се срещат рядко.

Дразня се от 12 годишни с цици, което е бръснати.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ехее

Иначе какво може да ме погнуси амиии лоша интимна хигиена например. Не са ми приятни и косми там където не би трябвало да има

Космите са си там където трябва да са, друг е въпроса, че е възприето, че всяка жена(че вече и мъжете) трябва да се обезкосмява навсякъде. И не, че не съм съгласна, и аз предпочитам да няма нищо, но все пак.

По темата
    В моя партньор - нищо.
    Иначе нещото, което би ме накарало да спра да правя каквото и да било(независимо от партньора), е да се опитва да стигне до "там долу" и да бърка с мръсни ръце. Първо мивката/банята и тогава каквото ще става.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си