Първоначално написано от seek&destroy ^ Всъщност има как да стане и въобще не представлява никаква трудност, отдай го на въпроса до желанието. Тъкмо се чудех как да го обясня без да е прекалено натуралистично. На мен ми е по-интересно ти какво правиш толкова близо до там или просто е друга (мъжка) гледна точка, която аз няма как да имам.
Първоначално написано от PinkPan7her На мен ми е по-интересно ти какво правиш толкова близо до там или просто е друга (мъжка) гледна точка, която аз няма как да имам. аз ли, защото доколкото знам seek&destroy е момиче
Първоначално написано от PinkPan7her На мен ми е по-интересно ти какво правиш толкова близо до там или просто е друга (мъжка) гледна точка, която аз няма как да имам. От гледната точка е..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself. Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Първоначално написано от PinkPan7her На мен ми е по-интересно ти какво правиш толкова близо до там или просто е друга (мъжка) гледна точка, която аз няма как да имам. Е кво, език там не може ли?
Първоначално написано от mm28 Е кво, език там не може ли? Това го изключих като опция... моя грешка.
Правила