.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да накараме едно момиче да се отпусне?

Здравейте.Въпроса ми е как да накарам едно момиче(моята приятелка)да се отпусне и да не я е срам,както в някои пъти,когато е с мен.Имам предвид да си говорим за повече от общите неща помежду ни.Заедно сме от 1 месец насам.Често и правя комплименти, казвам и романтични неща, от който и грейва усмивката ).Винаги мога да я разсмея, но мога да говоря с нея и за сериозни неща. Повечето пъти аз и пиша във Face-a, предполагам защото нея я е срам.Моля помогнете.Какво да направя? Благодаря предварително

Мега фен Аватара на RapExotic
    Почерпи я една бира и ще се отпусне.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Защо си мислиш, че има някакъв наръчник за отпускане на момичета?
    То си идва от само себе си. Не може на първия месец да се държи все едно сте заедно от 10 години. Всичко става постепенно и се иска търпение.
    http://ask.fm/iwwkaa

Благодаря
    А за бирата-тя не пие

Мега фен Аватара на 102
    Като я оближеш.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Хлороформ?
    n00bs

Голям фен Аватара на G3GaSa
    МЕЛАТОНИН !
    Смятам, че ще се отпусне.

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Хлороформ?
    +1

Като ти чета това , което си написал не знам как дори си спечелил момичето. Предразположи момичето , не да очакваш сама да се отпусне и т.н. щом си с нея помагай й с каква цел сте заедно като не можете да се погрижите да ви е комфортно един с друг. Да говорите по-лични неща (това , което ти искаш от темата) ... не става е тей искам това... трябва да покажеш на момичето , че може да ти се довери (действия / ситуации), защо да ти споделя нещо , което след ден-два ше се разчуе на сумати места няма гаранция за този месец дето сте заедно и ти ако не знаеш как да предразположиш твоето момиче надали когото и да е тук ше може точно да ти каже какво и как да се получи . ( Съжалявам за лекият хейт , но смятам че съм прав)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си