Здравейте, аз съм на 15 и много харесвам едно момиче. Никое момиче не съм харесвал до толкова, колкото харесвам нея. Тя е прелестна, на една и съща възраст сме, учим в различни училища, но разстоянието между тях е 30 секунди Така, говорих с една нейна приятелка, с която често излизат, че много я харесвам и искам да и подаря цвете, за да се почувства специална и да види, че наистина искам да се получи нещо между нас. Говорихме с приятелката й, и тя каза, че евентуално след 2-3 дни се връща от някъде(забравих къде), първоначално идеята ми беше да и пратя цветето по нея и тя да и го даде, но тя ми предложи, че повече би се зарадвала и ще е по-яко ако и го дам аз f2f. Смелост - YOLO! Единственото, което ме притеснява е, че не знам какво да и кажа, когато и давам цветето. Нещо от рода на "Ти си едно прекрасно момиче, заповядай това цвете!" или "Почувствай се единствена!". Иначе с нея сме само на фейсбук чат за сега, като 1-2 пъти сме се разминавали, но никой не е реагирал. Тя е малко по-известна, докато аз съм момче от провинцията и съм много под нейния левел. Не мисля, че нещо ми куца. Говоря си много с момичетата, излизам с момичета, не мисля, че съм някой много грозен, имал съм до сега 2-3 приятелки, но не търся приятелка за секс примерно, а искам да я накарам да се чувства единствена. Малко се отклоних, но кажете ми с какви реплики да и спечеля вниманието върху мен и по-специално като давам цветето