Здравейте :Д

Нямам някакви болести и тинтири минтири, но! Допитвам се до вас за съвет.

Как разпускате? И нямам предвид неща от сорта на "слушам успокояваща музика" или "тренирам". Имам предвид как успявате (ако изобщо го правите) да изчистите изцяло ума си от мисли и чувства?

Напоследък много ми се насъбра откъм нерви, стрес и други глупости. На нервна почва се обривам, получавам нещо като копривна треска, температура и други. Губя себе си и се усещам като горяща свещ; едно чувство на огън и топлина в кръвта, което не мога да накарам да спре и което ме обвзема напълно.

Искам да чуя какво е в състояние да успокои вас. Кое ви кара да се чувствате calm и relaxed?

//малко бакграунд инфо за мен - много енергичен човек съм, не мога да стоя на едно място; ходя, говоря и мисля бързо; страшно емоционална съм в повечето случаи - забелязвам и най-малките детайли и обикновено водя константни битки със себе си - сякаш съм два човека, вместо един :Д. На настроения съм. Спонтанна съм (на моменти). Сериозна, студена и търсеща-сигурност (в други моменти). Често се отнасям (някои от форума биха могли да го потвърдят :Д).

Очаквам отговори И благодаря!

едит: забравих да кажа - ям здравословно - не ям шоколад, пържено, хляб. Пия много вода, не пия газирано. Избягвам месо, не ям спагети и други тестени изделия. Разхождам се много на дълги разстояния (10+ км на ден), но не спортувам интензивно.