.
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Threaded View

Супер фен Аватара на Deadlock
    Ох, и аз съм така.
    Някои методи за релаксация ми помагат за момента, но досега не съм открила как да стана по-спокойна и уравновесена генерално, а силно го искам. Мисля, че е важно да имаш моменти в деня си, в които не правиш абсолютно нищо, единствено лежиш (неподвижно и по гръб най-добре). В това положение, може да правиш body scan meditation, progressive muscle relaxation или коремно дишане, а може и просто да наблюдаваш какво се случва в теб. Препоръчвамти да пробваш и трите споменати, при мен имат ефект. Все си казвам, че ще започна да ги прилагам два пъти дневно по 15 минути, за да видя дългосрочен ефект, но реално ги правя, като стане напечено.

Между другото, съпреживяваш ли прекалено много историите във филми/книги/интернет? Докато другите в киното си седят спокойно и хрупат пуканки, аз сменям сто физиономии, плача, смея се и прочие. Избягвам тежки филми и никога не гледам ужаси, защото не мога да понасям толкова негативни емоции. Когато говоря с някого, долавям (или поне така го чувствам) съзнателно емоциите му дори да ги крие. Случва се и с непознатите в автобуса или другаде. Често ми се струва, че хората underreact-ват на това, което им се случва. ;D Много ме натоварва цялото това чувстване.
    Последно редактирано от Deadlock : 04-12-2014 на 23:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си