- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нерви и спокойствие
О, да. Не мисля, че някой не го прави, но аз изцяло се потапям в тях и това ми е проблема. Захващам книга и често, когато някое действие или личност в нея противоречи на идеята за 'справедливост', която имам в главата си и просто се побърквам. Захвърлям я, обяснявам на всички колко много я мразя, възмущавам се по хиляди начини с хиляди думички.... и след 2 месеца пак я отварям и продължавам да чета. Този път толкова много се влюбвам в нея, че дори започвам да плача, а накрая имам чувството, че съм изпитала всичките 200 емоции на всичките 100 героя по няколко пъти на макс.
За филмите да не говорим.. На кино обикновено се свивам на седалката и си закривам ушите, защото звукът е прекалено силен. Случва се винаги. Често стискам ръцете на приятелите си или издавам някакви звуци. Често са ми казвали, че имам странно чувство за хумор, защото намирам за смешни неща, които другите изобщо не ги виждат така. Интернетът ми е най-големият враг. И в частност този форум, затова избягвам да пиша (толкова) често и планирам съвсем да го изоставя бавно и малко, по-малко. Ъх.
Не долавям емоциите на другите, поне не така го чувствам. Но доста хора са ми казвали, че имам страшно остро и набито око, когато става дума за преценяване на хората. Почти никога не бъркам в преценката си за тях. Имам чувството, че изпитвам всичко в пъти по-силно от другите, сякаш при мен цветовете са по-ярки, а светът по-истински. Или може би просто преувеличавам.
Изморително е. Страшно изморително е това чувстване. И най-големият ми проблем е може би фактът, че не ги споделям с другиго. Не знам за теб, но аз имам навика да се затварям в себе си, ако съм ядосана или тъжна. И е страшно гадна черта на характерта. И това трябва да променя, мех.
102, хах, изобщо не слагам секса в категория 'проблеми', защото за последните 8 месеца получавам почти всеки ден и е с партньор, който за първи път ме е карал буквално да се треса от наслада :Д
Виж, за пиенето съм съгласна.