I find myself needing to withdraw during busy days,into bed or into a darkened room or any place where I can have some privacy and relief from stimulation.
I am easily overwhelmed by things like bright lights, strong smells,coarse fabrics,or sirens close by.
I am made uncomfortable by loud noises.
I am deeply moved by the arts or music.
I startle easily.
When I was a child, my parents or teachers seemed to see me as sensitive or shy.
When I must compete or be observed while performing a task, I become so nervous or shaky that I do much worse than I would otherwise.
Всичките са в десетката. И други важат, но не толкова.
Погледнах и първия сайт, но ми е трудно да се определя като само едно 'нещо'. Преди време Блаб от форума ми беше разчела наталната карта (зодии и прочее) и беше казала, че Сатурн ми е в Овен, които са пълни противоположности.
Копирам мнението и:
Сатурн е в падение в Овен. това абсолютно противоположни енергии. овенът иска да води, да открива, иска революции, действия, рискове, иска да го гледат, да се показва, жадува действие, постоянна промяна. докато Сатурн е консервативен, традиционалист, сдържан, рационален, скептичен, изчакващ, той е трудещ се, инат, търпелив... предполагам, че това би следвало да се отразява в личността ти под формата на някакви крайни нагласи/настроения - от свръхувереност, инициативност, живина и екстравертност, до съмнение, недостатъчно самочувствие, увереност.
Иии тя уцели в десетката. Аз съм една постоянно раздвоена личност. Раздвоена между това да съм общителна и затворена; свръхувереност и ниско самочувствие; пъргъвина/енергичност и жестока отпадналост; спонтанен и сдържан; либерален и традиционалист. Наясно съм, че същия феномен присъства във всеки един от нас през определена част от живота ни, но при мен (като че ли) е много по-остро изразено.
Напоследък, дори не мога да отговоря на прости въпроси като "кой ти е любимия цвят или книга", просто защото всичко зависи от това дали в мен, в момента, царува денят или нощта, бялото или черното. Бр, приятелят ми се шегува, че съм хубава комбинация и от двете, наричайки ме "twilight", ама си е плашещо чувство.