Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
цитираш некви зодии, рили? я по-сериозно. тази ммм.. хиперактивност (?), която описваш е отблъскваща, товареща и дразнеща. защо се напъваш толкова? заслужава ли си? сама си се вкарала във филма. излез. нямаш реален проблем. спри да говориш/общуваш за един ден. остани сама със себе си, изолирай се, отдалечи се от света..поне за ден.
Многооо плосък отговор.
Не съм се вкарала в никакви филми. Разпускането е нещо съвсем нормално, което всички правят, защото ежедневието ни е изпълнено със стрес и други глупости. Пожелах просто другите потребители да го идентифицират и назоват при тях.

Не се напъвам изобщо. Не знам защо трябва да е отблъскваща и дразнеща, щом не я натяквам на никого. Не е като да съм те хванала за ръка и да те 'напъвам' заедно с мен, нали? Тогава защо изобщо ти пречи? Обикновено я 'пускам на воля', когато съм сама или с приятел, и тя не се проявява постоянно в мен. Всъщност, дори я визирам като стимул, който ме движи напред. Дава ми енергия. Амбицира ме.

Общо взето пак повтарям - не се напъвам, идващо си е от мен, досущ както примерно мързелът в теб (хахахах).

Не говоря за 'проблем'. Поне не го визирам като такъв. А това 'остани със себе си' и дрън дрън, е пълна глупост, защото през една огромнаааа част от времето, в което се чувствам по описания от мен начин в първоначалния ми пост става точно, когато съм сама и (следователно) неговорейки с никого.

Не знам за какво вкарване във филма говорим... Погледни си поста в дневника, погледни и тази тема и ми кажи, че аз съм се вкарала във филм :Д

Не се обиждай. А, и благодаря за включването ти по темата.