.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Според вас честно ли е

Здравейте, вчера ни връщаха тестовете по математика. Получих оценка 6, след което се прибрах у дома за да го покажа на мама и тя го подписа. Тръгнах на училище обаче теста си го бях забравил. Госпожата веднага ме искара на дъската, записа ми една много сложна задача която беше от по-задните раздели и ми я даде да реша. Писа ми двойка и сега се чудя как да се й подмажа, защото я писа в нейния си дневник (не в истинският). Моля помогнете!

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    На колене !

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Не е честно!

Е случва се. Говори с нея и поискай отново да те препита, преди да ти я пише официално. Може да се навие

Цитирай Първоначално написано от Lighting Виж мнението
    сега се чудя как да се й подмажа
    Много долен...

Супер фен Аватара на mayaaa
    Писа ми двойка и сега се чудя как да се й подмажа, защото я писа в нейния си дневник (не в истинският).
    Ти пък от тия "оценки" ли се притесняваш. Само колкото да те сплаши е. Просто гледай да не fail-ваш така и поне не скоро.

Не е точно така защото оформя оценките според нейният й дневник.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много безполезен въпрос си задал. Хората не ги интересува дали нещо е честно или не, просто защото нямат изгода от това. Това, с което би трябвало да тревожиш ума си е как да поправиш оценката си, защото 'справедливостта' в случая няма да я превърне в 6-ца.

Учителката е в абсолютното си право да те изпита на каквото си поиска, независимо колкооо назад в разделите е било то. В случая, сам си си бил виновен, че не си успял да решиш задачата. Вземи си поука и толкова.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Няма да ти я напише. Само те филмира.

По-скоро остави да ти пише 2-ката и изкарай още една шестица. Така ще я поправиш.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Здравейте, вчера ни връщаха тестовете по математика. Получих оценка 6, след което се прибрах у дома за да го покажа на мама и тя го подписа. Тръгнах на училище обаче теста си го бях забравил. Госпожата веднага ме искара на дъската, записа ми една много сложна задача която беше от по-задните раздели и ми я даде да реша. Писа ми двойка и сега се чудя как да се й подмажа, защото я писа в нейния си дневник (не в истинският). Моля помогнете!
    О, не!

Ами сега?!

JustaLittleKid
    Guest
    Не знаех, че на ученици на твоята възраст все още им пука за оценки :O Което е хубаво, де. Само не се филмирай толкова, една двойка не е краят на света
    Можеш да си припомниш дадения материал и да помолиш преподавателката си да те изпита отново.
    П.П.: Пише се иЗкара ^_^

Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Не знаех, че на ученици на твоята възраст все още им пука за оценки :O Което е хубаво, де.
    абе май са останали и свестни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си