.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Опитите ми да бъда продуктивен

От дълго време водя борба с прокрастинацията и това е поредния ми опит да се справя. От днес ползвам stickk.com за да документирам нещата които имам да върша с публично видими крайни срокове - ползвам го като блог и to-do лист. След време ще почна и да слагам пари, които губя ако не си спазя срока. Ако имате рег може да ме добавите в приятели ^^

Линк към профила ми: http://www.stickk.com/members/index.php/uid/206085
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    На колко още хора ще се похвалиш, не стига че си прокрастурбатор, ми и аттеншънхориш :/

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    На колко още хора ще се похвалиш, не стига че си прокрастурбатор, ми и аттеншънхориш :/
    нарочно го правя - няма много смисъл ако само аз си виждам листа (освен ако не залагам пари); ако няколко човека го гледат е много по-ефективно, защото ще видят, че съм се провалил

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Във фейса поне мога да гледам голи снимки, в тоя stickk.com няма, а гледам, че са същите тъпаци.

Мега фен
    да, при условие, че те вълнува мнението на тези хора по въпроса, което някак ме съмнява

фейл

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    да, при условие, че те вълнува мнението на тези хора по въпроса, което някак ме съмнява

фейл
    Имаме доста социални инстинкти против фейл пред обществото. А и е най-добре когато знам, че съм го пуснал на няколко места и не знам кой може да го следи, но "най-вероятно поне няколко човека, сред които може да има и интересни хора".

Довечера ми е първия краен срок и все още не съм почнал, а очаквам да ми отнеме поне 6-8 часа да го свърша. Ако се проваля с първите неща, с тях ще се сринат и останалите - предвидил съм сроковете така, все едно ще се справя навреме с всичко.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    http://www.storylineblog.com/storyli...y-schedule.pdf
    Пробвай с това! При мен имаше ефект, ама спрях да го правя
    Благодаря за сайта, ще го пробвам. И аз имам проблем с отлагането и мързела
    Последно редактирано от KumchoValcho : 05-04-2014 на 05:58

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Не е за мнение, а с цел да не се засрами пред тях, щото се кани да ходи да става зет в Столипиново и иска да е примерен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си