- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли ?
Не съм сигурен дали това е правилния раздел но все пак ще попитам.
Въпросът е специално за момичетата.Харесвате ли мъже който са по-здрави.Смисъл примерно имат плочки , хубаво развити гърди , рамене , ръце и т.н .И доколко това е фактор за това дали ще харесате някое момче ?
П.С Темата е от чисто любопитство.
И още как(стига релефът да не е сууупер силно изявен де)! Май повече държа на силата. В смисъл... срещала съм момчета с нелоши тела, които обаче издишат, ако се стигне до някакво дори обикновено действие.
Определено плочките не са ми сред водещите критерии; да има нормална структура е достатъчно, другото е приятен бонус. Винаги са ме привличали в пъти повече чертите на лицето.
Последно редактирано от paradosou : 04-18-2014 на 19:27
Нещо изключително важно, което 80% от мъжете очевидно не знаят: момичетата ви харесват с поддържани тела в рамките на естественото! Супер анаболните и напомпани тела са чисто и просто грозни. Няма нищо естетически красиво. Не прекалявайте. ;d
Лично за мен това не е критерии дали момчето е супер развит с плочки и т.н. Признавам си че понякога много харесвам кльощавите и високи момчета...(какъвто е моя приятел).
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
"хубаво развит" е много субективно.
Виждала съм някакви слаботелесни момченца с див релеф, ама... какъв мъж е това? Вярно, попадала съм на някакви, дето я тежат с 5 кг повече от мен, я не, ама без проблем ме носят три етажа по стълби, но такива са по-скоро изключение, пък и чисто откъм тяло... ми, нещо ми липсва.
Четирикрилни гардероби без грам релеф също не ме кефят.
Типичният бодибилдър с очертан всеки мускул, вена и т.н. в стил Арнолд Шварценегер - отврат.
Някакъв баланс да има между релеф и маса. Широки ръце, гръб и рамене, ама не широки в стил "баница", леко очертано тук-там... не бих казала, че съм претенциозна на тая тема. Да тренира и да има излъчването, всичко нататък ми е бонус.
Мъжки ръце да има.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
https://www.google.bg/search?redir_e...6F3pTxerdLM%3A
Добре, нека ви улесна.Гледайте само тялото без главата![]()
Принципно въпросът ти прозвуча аналогично на "абе,мъжете харесват ли слаби жени?"
Истината е, че харесваме оформени мъже, в рамките на нормалното и да, предпочитаме ги пред 150 килограмовите батки с вип карти за Мак Доналдс и съседната баничарница. Красотата е в пропорциите. Всичко трябва да е съразмерно. + това, има много други неща, които биха впечатлили всяка жена в пъти повече от мускули)
Малко дебел ми се види, не знам. Виж, тоя обаче няма да го върна. *лиги*
Определено ми харесва но за мен това не е най-важното
Кой не харесва хубави тела? Но и при мен това не е на първо място де, това е бонус. :Д