- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Окосмени или не? Дискусия.
Въпросът ми е насочен по-скоро към мъжката аудитория.
Какви жени харесвате, окосмени по интимните части или обезкосмени?
Заговорихме се с една дружка преди няколко дена и нейното мнение е, че мъжете не харесвали обезкосмени жени (поне християните) и никога не биха приели, че приятелката им се обезкосмява.
Също така сподели мнение, че само мюсюлманките се обезкосмявали
На какво мнение сте вие, момчета (и момичета)?
Последно редактирано от Euler : 04-11-2014 на 21:08
На 13 ли си?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Чай ся ... за ко питаш - Дали е християнско да се обезкосмяваш или дали е правилно да се обезкосмяваш ?![]()
21 век сме, всеки е с различни предпочитания, повечето мъже предпочитат бръснато и гладко, но има и някои изключения, които обичат рунтаво, компромисен вариант е, бразилска лентика, со кротце, со благо и с малко сръчност, няма да има сърдити, хем има рунтаво, хем има голичко, дето се вика с един куршум два заека.![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ама как ще да харесвамве обезкосмени, не е ли то разперен гарван одолу, не ми го хвали...
Аз не се обезкосмявах пробвах с кола маска ма не можах да свикна да сам гола доло
Ако не е Екваториалната гора отдолу няма да пробие никой![]()
![]()
Обезкосмени, няма да се занимавам с космарлаци все пак.
Обезкосмяването няма нищо общо с хигиента. Който се поддържа ако ще отдолу и горите на амазонка да си отглежда, пак няма да мирише лошо.
Просто на повечето в България хигиенния им навик е да се къпят веднъж седмично в неделя вечер.. А има някои индивиди, които за душ след секс не са и чували..
Ако се къпеш и подмиваш веднъж дневно (вечер се къпеш, а сутрин само се обливаш с вода и подмиваш на бързо..) няма никакви проблеми.
Може би от естетическа гледна точка, без косми е по-добре.. Макар, е на мен и така и по другият начин не ми пука особено, даже ми е абсолютно все тая.
Dr. Gregory House
Чудя се на приятелката ти от къде ѝ идват тия глупости в главата? Не знам дали мюсюлманките се епилират, а и крайно не ме интересува. От личен опит мога да кажа, че момчетата не харесват косми долу. От години се епилирам и само едно мое гадже се кефеше на космати котета.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не харесвам да е чисто голо, неестествено е.
Гъста растителност на голяма площ също не ме кефи.
А хигиената зависи от много фактори.
Работата е малко като косата на главата - дай сега всички да сме голи глави за по-добра хигиена...
Може да е идеално обезкосмена и да те лъхне на развалена риба и да се отвратиш, може да има косми но да е свежа и да ухае приятно...
Не знам защо е цялата тази истерия, поддържайте се, но кой е казал че трябва всички и винаги да сте идеално гладки отдолу? A и окосмяването е различно, при едни може да няма дори никаква нужда от корекции, при други да е остро налагащо се.
Един добре оформен, не много голям триъгълник в тази зона е идеално.
Нещо такова:
Ммм...![]()
Последно редактирано от Overkill_Teen : 04-12-2014 на 19:39
Dr. Gregory House
Приятелката ти или е била пияна или не е правила секс до сега, щом твърди, че момчетата харесват жени, които не се епилират отдолу. Повечето мъже си падат точно по обезкосмените пеперудки. Това не значи, че е чак такъв проблем ако има малко тревичка, но поне трябва да е потдържана и да не ухае неприятно. Колкото до мюсюлманките и християнките - смятам, че е точно обратното.
Интересно...къв хабер имаш за мен изобщо, и от къв зор към мен реплики?
Да не се засегна ?
Ти такава жена и в мечтите си няма да имаш, а се видя и колко наясно си с лизането.
Трагичен си, дори гей би и скочил, сещай се ти какъв трябва да си тогава.