- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Окосмени или не? Дискусия.
Да се засегна от някъв дрисльо, който не ме познава? Заинтригува ме що реши да ми влизаш с такива реплики, не се сещам нещо да съм писал спрямо теб или твой коментар в някоя тема, и без това не пиша тук особено. Как да е, идея си нямаш от мен и не ми пречи да си говориш каквото искаш, извинявай, ти си много наясно с лизането и менкаш манекенките през вечер
И все пак за в бъдеще избягвай да си избиваш комплексите чрез мен ако обичаш...
Последно редактирано от mm28 : 04-13-2014 на 22:40
Нещо много омекна...да не се окаже че не си виждал п*тка на живо? Избягвай да се правиш на оборотен пред хора, които не познаваш и не знаеш че са по-умни и вероятно по-опитни от теб, ако изобщо ти имаш някъв опит. Келеш...
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ?
Съжалявам, трябваше да кажеш, че ми го искаш твърд, не мислех, че си толкова лесен.
Аз се епилирам фул. Дразнят ме космите. Предпочитам и момчето да обезкосмено или поне да не е като гора.
По мои наблюдения напълно епилирана е най-добре, пък и на мен така ми е по-удобно.
Аз обаче имам още един въпрос- когато момиче се избръсне със самобръсначка е гладко за максимум ден, на следващия ден вече са поникнали косъмчета, обаче пък боли да ги минаваш пак. Това проблем ли е на мъжете? Или предпочитат по веднъж на няколко дена, обаче да им е гладко?
Вярно е, че мюсюлманките си обезкосмяват триъгълника. А принципно всеки има различни предпочитания, някои искат голо, на други им стига само да е поддържано.![]()
Обаче да не стане ситуация момчето да иска от мен да се епилирам, а той да си ходи космат? Няма такива филми, или едното, или другото![]()
Аз лично не познавам мой приятел и не съм чувал някой от познатите ми да харесва момиче с косми, където и да е освен коса/ вежди .
Отдолу да е чисто, отгоре на хълма с косми, без косми, нито ще ги лижеш, нито те бърка.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да точно това се чудя и коментара ми е по скоро към момичетата. Защо се бръснете отдолу. Има и други методи. Самобърсначката ще ви съсипе триъгълника и е ежедневна занимавка... потърсете алтернативите, колкото и да си внушавате че боли. Едва ли на момчетата, поне според мен, им е приятно когато ближат момичетата да е все едно целуват мъжка брада... Не знам може би е само мое мнение, но според мен бръсненето е най-лошия метод за обезкосмяване, който момичетата могат да приложат....
обезкосмена разбира се, и аз съм обезкосмен там долу.
Приятелката ти в коя пещера живее?
Естествено, че жената трябва да се обезкосмява, то иначе ебаси гнусотията![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Това е толкова гнусно да си окосмена отдолу.Остави,че е гнусно ами и нехигиенично..
И аз мразя косми. Мъжете, с които съм била, също предпочитат да няма косми.Аз, например, не бих си легнала с мъж, който е окосмен, гнусно ми е...
I`m trying to make your dreams come true...
Жилет Мак 3 - гаранция за бъдещи удоволствия. ;]
Welcome to the Jungle...