.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Да не се засегна ?
    Ти такава жена и в мечтите си няма да имаш, а се видя и колко наясно си с лизането.
    Трагичен си, дори гей би и скочил, сещай се ти какъв трябва да си тогава.
    Да се засегна от някъв дрисльо, който не ме познава? Заинтригува ме що реши да ми влизаш с такива реплики, не се сещам нещо да съм писал спрямо теб или твой коментар в някоя тема, и без това не пиша тук особено. Как да е, идея си нямаш от мен и не ми пречи да си говориш каквото искаш, извинявай, ти си много наясно с лизането и менкаш манекенките през вечер

И все пак за в бъдеще избягвай да си избиваш комплексите чрез мен ако обичаш...
    Последно редактирано от mm28 : 04-13-2014 на 22:40

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    не се сещам нещо да съм писал спрямо теб или твой коментар в някоя тема

ти си много наясно с лизането
    Не е нужно да пишеш срещу мен, достатъчно е да видя някоя глупост, за да се включа.
    Чак специалист в лизането не съм, но поне не ползвам носа за тая работа, както правиш ти, иначе не знам как точно ще пасеш.

Нещо много омекна...да не се окаже че не си виждал п*тка на живо? Избягвай да се правиш на оборотен пред хора, които не познаваш и не знаеш че са по-умни и вероятно по-опитни от теб, ако изобщо ти имаш някъв опит. Келеш...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ?
    Съжалявам, трябваше да кажеш, че ми го искаш твърд, не мислех, че си толкова лесен.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Аз се епилирам фул. Дразнят ме космите. Предпочитам и момчето да обезкосмено или поне да не е като гора.

По мои наблюдения напълно епилирана е най-добре, пък и на мен така ми е по-удобно.
    Аз обаче имам още един въпрос- когато момиче се избръсне със самобръсначка е гладко за максимум ден, на следващия ден вече са поникнали косъмчета, обаче пък боли да ги минаваш пак. Това проблем ли е на мъжете? Или предпочитат по веднъж на няколко дена, обаче да им е гладко?

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Вярно е, че мюсюлманките си обезкосмяват триъгълника. А принципно всеки има различни предпочитания, някои искат голо, на други им стига само да е поддържано.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Обаче да не стане ситуация момчето да иска от мен да се епилирам, а той да си ходи космат? Няма такива филми, или едното, или другото

Аз лично не познавам мой приятел и не съм чувал някой от познатите ми да харесва момиче с косми, където и да е освен коса/ вежди .

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Отдолу да е чисто, отгоре на хълма с косми, без косми, нито ще ги лижеш, нито те бърка.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Shupidub Виж мнението
    По мои наблюдения напълно епилирана е най-добре, пък и на мен така ми е по-удобно.
    Аз обаче имам още един въпрос- когато момиче се избръсне със самобръсначка е гладко за максимум ден, на следващия ден вече са поникнали косъмчета, обаче пък боли да ги минаваш пак. Това проблем ли е на мъжете? Или предпочитат по веднъж на няколко дена, обаче да им е гладко?
    Да точно това се чудя и коментара ми е по скоро към момичетата. Защо се бръснете отдолу. Има и други методи. Самобърсначката ще ви съсипе триъгълника и е ежедневна занимавка... потърсете алтернативите, колкото и да си внушавате че боли. Едва ли на момчетата, поне според мен, им е приятно когато ближат момичетата да е все едно целуват мъжка брада... Не знам може би е само мое мнение, но според мен бръсненето е най-лошия метод за обезкосмяване, който момичетата могат да приложат....

Супер фен Аватара на NissaN
    обезкосмена разбира се, и аз съм обезкосмен там долу.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Приятелката ти в коя пещера живее?

Естествено, че жената трябва да се обезкосмява, то иначе ебаси гнусотията
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Това е толкова гнусно да си окосмена отдолу.Остави,че е гнусно ами и нехигиенично..

Супер фен Аватара на sometimes_
    И аз мразя косми. Мъжете, с които съм била, също предпочитат да няма косми. Аз, например, не бих си легнала с мъж, който е окосмен, гнусно ми е...
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на baby_baby
    пак ли такава тема ходи както на теб ти е удобно

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Жилет Мак 3 - гаранция за бъдещи удоволствия. ;]
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Колкото до и християнките - смятам, че е точно обратното.
    Абе мюсюлманки, християнки.. има поддържани и неподдържани.
    Аз знам, че мюсюлманите като отидат до тоалетна се мият, не се бършат с тоалетна хартия.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 04-26-2014 на 00:33

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Жилет Мак 3 - гаранция за бъдещи удоволствия. ;]

Обезкосмена разбира се :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си