.
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Threaded View

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Според мен не е така. Филма го гледах и беше повече от страхотен. В началото не харесах книгата и ми се стори глупава, което е моя грешка. След втората книга съм изумена и наистина промених мнението си за книгата. Когато видях трейлъра се изумих, че доста се приближаваше до книгата. Вярно е, че и моята представа относно Чикаго, оградите и обежището на Безстрашните бе наистина различна, но то с всички филми е така. Няма как да опишат филм и книга едно към едно. Винаги книгата е пред самата продукция. Когато гледах филма видях доста разлика и нарочно са направили трейлъра да изглежда като по книгата. Но всъщност детайлите са доста дребни, които не са засегнати и всъщност не се отличава кой знае колко. Единствено имената на два от героите във филма при превода бяха объркани, което дразнеше всеки път. За актьорите не знам какво не си доволна. Добър състав са, единствено Питър си го представях малко по-различно, но актьорът беше идеален. А и Ерик също, но той бе описан многозначително. Гадно ми е, че филма не придоби такава слава тук в България, но "Игрите на глада" веднага бе забелязан, а "Дивергенти" има какво да покаже. И спрете със сравненията между филмите. Нямат нищо общо освен, че става дума за разрушимото бъдеще, където е коренно различно от сегашното ни ежедневие. Нищо общо! И относно героите - в книгата никой не бе описан като неземен красавец. Дори самият Фор не е описан като най-атрактивният човек, а само като най-силният. Самата Трис също не е описана като голяма красавица и ме изненада, че не са се постарали да привличат вниманието с неземните красавци на Холивуд. Тео Джеймс се справи страхотно в ролята си и най-добре пасваше за Тобиас. За мнението ти за Шайлийн по-скоро виждам злоба.
    Последно редактирано от BlackEyedPeas : 04-23-2014 на 16:47
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си