- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да разберем, че едно момиче ни харесва
Много харесвам едно момиче(няма да споменавам имена), но преди да и предложа искам да разбера дали ме харесва или не ме харесва. Това е много важно за мен. Този въпрос най-главно го задавам към женската аудитория на форума(не, че не искам и мъжки съвети, но жените знаят най-добре женските намеци). Случаят е такъв, че тя се възползва от това, че имам добри успехи в училище за да и помагам(помоща е от рода на преписване на тестове, когато я изпитват винаги иска да и помагам и т.н. Двуомя се дали ме харесва или се държи добре с мен само за да и помагам с училището. Моля ви помогнете. Адски много я харесвам и не мога да живея без нея. МОЛЯ ВИ ПОМОЩ! Благодаря предварително!
Добре бе,мамка му .. ние от къде да знаем дали те харесва?Не съм ясновидка,съжелявам..Що направо не я питаш? Или не и намекнеш ?
обичам да прескачам редове ..
Спи ми се.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ако си мислиш, че дадено момиче те харесва, когато те погледне въртиш се в кръг 3 пъти и веднага плюеш през рамо и после гледаш плюнката!
2 вариант: гледаш и на бакър
3 вариант: извикваш високо, че си гей и й гледаш реакцията
Абе хора питам ви за намеците на момичета дали някой знае. Не питам дали ме харесва или не.Първоначално написано от Kukumqvka
всеки по различен начин показва дали харесва някой или не ...
Както и да е ..
Аз си мисля,че тва да признаци ;д:
1. Ако се подсмихва засрамено, когато се поздравите
2. Ако избягва да говори с теб – не винаги е лош знак, понякога стеснителните хора така показват чувствата си – като странят.
3. Ако негов/а приятел/ка те заговори – може да иска да научи нещо за теб.
4. Ако усещаш, че те гледа и когато го погледнете си отмества поледа – значи се притеснява, но те е забелязала.
5. Ако усетиш, че те гледа, и когато се срещнат погледите ви не се скрие – значи е готова да говори с теб. Не се притеснява да заяви, че има нещо към теб.
6. Ако дойде на твоя чин(в училище примерно) и свободно те заговори – най-вероятно е симпатия за приятелство.
7. Ако има желание да се закача с теб – да те пощипва, да те удари леко или стисне – това може да е начин да покаже желание за близост без да се срамува да го каже.
8. Ако стои мълчаливо и гледа към теб – това е чиста покана
9. Ако се държи, сякаш няма нужда от теб или понякога надменно на пръв поглед – е много вероятно да иска да я ''завоюваш''
Същото стана и с мен.. Той е умен и ми подсказва и помага и сега много ме харесва.
Интересно ми е дали найстина осъзнаваш как тя гледа на теб.
Само да ти кажа че често не можеш да разбереш дали те харесва едно момиче или те смята за приятел. Примерно може да се закачате и да се говорите мило и ти да мислиш че тя те харесва а всъщото време тя да те има само за приятел
Попитай я ( не директно ) дали изпитва нещо повече към теб![]()
Ами и аз мисля така, но хората които ме познават са се разделили на 2 групички. Едната казва да не чакам и да действам, а другата казва да я оставя завинаги, защото ме използва. Много съм объркан и се чуда какво да направя.
И двете групи ми казват така ама ме е страх какво ще ми отговори. Ако отговорът и е "да" добре, но ако е "не" ще потъна в дън земя от срам.Първоначално написано от aNg3L4e
Първоначално написано от maistorluk
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не ме е търсила само за домашни и тестове.Първоначално написано от Hilary_
Когато имаше проблеми в даскало с едни съоченици аз я защитих и тя почна да праща емотиконки по скайп (hug) (h) и още много други и каза, че аз сам и най-добрия приятел за момче и т.н. Незнам дали това е било намек или някаква измислица за да се подмаже.
Тук ти е казала в прав текст, че няма да ти върже. Наистина само те използва.Първоначално написано от maistorluk
Просто я попитай дали изпитва нещо повече от привързаност и приятелство към теб . Не се страхувай от отговора . Дори да ти каже НЕ няма да свърши краят на света .![]()
Ще видим. Времето ще покаже. Ако ме използва ще я забравя толкова. Времето е универсално нещо хем показва хем лекува. 2 в 1 неочаквано добра комбинацияПървоначално написано от PainMonopoly
Но как. В парка или на центъра. Незнам как. С подарък или без. С целувка или без. Не се сещам.
не не е било намек .. и спрете с тоя скайп!!!Първоначално написано от maistorluk
![]()
Скайпа не е реалния живот .. има огроооооомна разлика!!!!![]()
![]()
Това, че ти е пращала такива емотиконки по скайп .. нищо не значи!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не ги слушай.Първоначално написано от maistorluk
Не трябва да и предлагаш. Не трябва и да я питаш. Просто я целуни. Ако те харесва, няма да се дръпне. Ако не те харесва, ще. Действия трябва да има.
И това го имаПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
Това ще е моята първа целувка ако изобщо ще я целуна. И ддз дали ще отвърне или не.Първоначално написано от PainMonopoly
Има две възможности - да отвърне или да не отвърне.Първоначално написано от maistorluk
И в двата случая нищо не губиш. В единия ще си имаш гадженце, в другия ще натрупаш ценен опит.
Бъркаш с език в устата и и въртиш. Просто е.
И никакви подаръци - подаръка показва, че си отчаян и си готов да дадеш всичко за да я имаш, което ще я отблъсне. Подаръка трябва да дойде по-късно, като награда.
Излезте само двамата. Където обичате да ходите, без значение е къде. И действай.