Здравейте. Реших и аз да споделя моята история.
Най-добрата ми приятелка има симпатии към едно момче. Вече месец - два постоянно ми говори за него и все го хвалеше. Реших да видя какво толкова специално има в него и го добавих във фейсбук. Не очаквах,че ще ми пише,но стана. Запознахме се и наистина видях,че си струва да го харесва момчето. Започнахме да си пишем по-често и да.. мисля,че изпитвам нещо към него. Проблема там е,че и той се опитва да има нещо между нас,но никога не бих го причинила на най-добрата си приятелка. Още по-заплетено е,че неговата бивша ни е позната и получаваме "заплашителни" (ако така мога да ги нарека) съобщения. От типа на: "Само да разбера,че има нещо между теб и него - мисли му" ; "Не се занимавай с него,че ще се случи нещо" .. Приемам ги на сериозно,защото едно момиче си изяде боя така.. та.. момчето ми обясни,че няма от какво да се притеснявам,защото тя вече е минало.. и да.. Доста заплетено се като цяло.. Въпросът ми се: Да се поддам ли на сърцето си? Защото любовта е временна,а приятелството - вечно.. :/
Последно редактирано от xNarcisseNoir : 04-13-2014 на 10:26