- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презервативи
Имам въпрос относно размерите на презервативите защото пенисът ми е около 14 сантиметра не съм го мерил скоро но не е много голям и обикновените кондоми които продават в всяка аптека не мисля,че ще ми станат до сега съм пробвал само тези които са от 20 стотинки смисъл не за секс разбира се(не бих поел този риск) и са ми доста големи видях едни презервативи MySize които имат малки размери но мисля,че ги продават само в интернет а не бих си поръчал от интернет презервативи които струват 3 лева и като дойдат с доставката 7лв. просто не си струва сега не ме упреквайте но от моя гледна точка съм прав защото за 3 презерватива 7лв. ми се струват доста пари а като се има впредвид,че единият само ще го меря за да не се изложа пред момичето дори и да съм си мерил пениса като използвам един за мостра да знам поне как ми стои пък и между другото още един минус тези MySize имат някаква съвсем обикновена опаковка и смисъл като ги изкарам на момичето може да си помисли,че са някои ментаци а друго си е като изкарам презервативи дюрекс в лъскава опаковка и всичко точно мисля все още да не си взимам от тези малките MySize а да си взема от някоя аптека на дюрекс но пък ме е срам да питам сега кой ви е най малкият размер... неудобно е някак не знам.Можете ли да ми кажете някои презервативи които да са по малки на дюрекс смисъл да дори и да ви звучи някак все едно са ми промили мозъка с тези реклами им имам доверие защото поне е сигурно,че презервативите са им тествани и няма да се скъсат или повредят по време на секс... И още нещо има ли вероятност като си изкарам пениса пред момичето и да ми се изсмее това най много ме притеснява просто супер неудобно вече съм се съблякъл и да ми се изсмее за дето ми е малък пениса...Въпрос към момичетата ако примерно момчето с което ще правите секс впоследствие разберете че няма голям пенис какво бихте направили?
Благодаря предварително и мерси за разбирането много моля на потребители които си мислят че са интересни и много забавни да не си показват простотията и селският манталитет поне в тази тема.![]()
Не знам за пениса ти, ама ти самия си многоооо малък и си личи в тази тема отдалече.
1. Презервативи "ментаци"
Няма значение какъв презерватив ползваш. Той няма да скъса, ако е поставен правилно.
Не знам какво имаш предвид под презерватив да се "повреди". :Д Това да не е машина или кола? Тези твои притеснения съвсем са неоправдани.
Момичето изобщо няма да ти гледа опаковката на презерватива. От опит ти го казвам, абсолютно никога не ми е правило впечатление дали е лъскава, бежова, на картинки или просто кафяв, картон.
Много се притесняваш и то все за излишни неща. С размерът презервативи не мога да ти помогна, защото не съм момче :Д Разрови се в интернет, би трябвало да пише някъде.
Колкото до последния въпрос - разбира се, че няма да си събера дрехите и да отпраша. Това, което би ти изиграло лоша шега на теб не е малкия ти атрибут, а липсата на самочувствие. Имаш ли го, знаеш ли какво вършиш, уверен ли си - няма да имаш проблеми.
Успех!
То не зависи от дължината, а от обиколката на пениса. В България до колкото знам има 2 размера (по ширина се водят) - 52мм и 56мм се водят (стандарти някакви).
На Дюрекс:
Arouser - големи (56)
Classic - нормални (52)
Extra Safe - големи
Select - нормални
Elite - големи
Performa - нормални
Sensation - нормални
Love - големи
На Спортекс са 2 вида (само такива съм виждал): L (52) и XL (56)
За тези от евтините не съм много в час, ама ако попиташ в аптеката за размер би трябвало да те разберат, а ако няма да са от аптека и можеш да разгледаш, би трябвало да пише размера.
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Мисля, че много си се притеснил. Не вярвам някоя да ти събуе гащите и да каже "ужас, много ти е малък". Не знам на колко си, но не си мисли, че и момичетата на твоите години са много "в час" и са виждали 100 пениса.
Относно презервативите, преди мен ти казаха. Дюрекс и Спортекс имат два размера. Имаше и едни от Lidl, които един бивш беше взимал, но не помня как се казваха. Те май бяха 52мм, но ми се виждаха доста по-малки от дюрексите, теснички си бяха. Спомям си, че бяха евтини и бяха в голяма опаковка и доста бройки вътре.
Принципно, по-евтините презервативи няма да се скъсат, само защото за по-евтини. Ако поставиш правилно презерватива, той е направен така, че да издържи. Но е факт, че можеш да получиш кожни раздразнения от нискокачествени презервативи. Поне това се е случвало на приятеля ми, а хич не е приятно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами благодаря ви за отговорите на 15 години съм и не,че ми предстои да правя секс още утре но просто искам да съм информиран защото мисля,че е по-добре да съм защото без значение дали скоро ще правя секс или след,време безопасността искам да е на първо място защото ще е доста неудобно ако взема някакви произволни презервативи и са ми огромни да стане някой гаф да се изхлузи и ще имам доста главоболия ако свърша в нея и забременее... Май ще си взема Durex Sensation и да пробвам как ще ми стоят,дано да ми станат ако са ми големи ще му мисля.Може и да отида в Kaufland да поразгледам различните марки презервативи и да си избера кой е най подходящ за мен.
Все пак още един път мерси на всички които до сега са писали в темата оценявам го![]()