- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бебитаааа..;3
Е, ама вземи ни малко по-навътре де, кво само ти е трансвагинално?! Не е чесно така. Искаме да се чувстваме значими.Ногу си лоша начи!
И на мен, ми е през куролално какво ми говориш изобщо
седнал съм, и мисля само за теб, нямам си друга работа!
Колкото до форум/и, аз имам направенимам и качени снимки от него, или се правиш на разсеяна или просто си разсеяна.
Друго да имаш да ми кажеш? Защото мисля да си лягам.
@LadyDi - един тъп човек не би се справил, с такова нещо.
НО би станал модератор
схвана ли
кво да схвана? че дори не знаеш как да обиждаш по-интелигентно от второкласник?
айде, форумчето под мишница и в леглото
сънчо отдавна мина
лека
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Я дай линк към тоз форум бе младият разработчик..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не те обиждам заради това, че си жена. "не е в стила ми"
И много добре знаеш, че имам! Колкото до развитието му, още не съм стигнал инвестор, но всичко с времето си.
Ти никога няма да имаш нещо подобно в което да има смисъл, да помагаш по-някакъв начин на разни хора, единственото нещо, което можеш да направиш с двете си ръце е една чикия на приятелчето сии да си свариш 2-яйца, друго определено не умееш, или на мен така ми се струва.
Не намирам смисъл, дори да се дразня с теб..
Ама суууууупер сладко е наистина! Изключително сладурско е как егоцентрични малоумници гледат диви животни в апартамент... Толкова уникално сладко, че скоро ще тичате за инсулин.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Знам, че умишлено се опитваш да развалиш кефа, щото много добре виждаш колко е сладко тигърчето и това няма връзка с казваното от теб, но дори замисли ли се за опция, при която тези двамата са приемни родители или нещо такова за Х период от време?
Много пъти съм го гледала това по Animal Planet.
Тигрите не са кучета и мястото им не е в апартаменти, а в природата. Да ги пуснат в някой резерват по-добре. Да не говорим, че колкото повече свикват с хора, толкова е по-голяма вероятността да свършат пред някоя камина.
n00bs
Ох, пука ми колко е сладко тигърчето. Нали се сещаш, че няма такава опция като "приемен дом"? Ще го научиш хищника да лежи на диван после ще го пуснеш да гони антилопи, да да. Веднъж привикне ли животното към такъв начин на живот, връщане назад няма.
Винаги съм била твърдо против опитите за опитомяване на каквито и да било диви животни, зоологически градини и прочие мъчения.
Шегата настрана, но животните в подобни клипчета обикновено са израснали в питомна среда и едва ли някога ще им се наложи да ловуват.
Welcome to the Jungle...
Това е все едно да ме питаш защо хората ходят на лов и убиват животни. Някои го възприемат като атракция, други задоволяват други свои потребности и т.н.
Не смятам, че един тигър би живял зле в зоологическата градина (при положение, че е роден там и реално това е естествената му среда), стига да бъдат полагани необходимите грижи за него и да има достатъчно жизнено пространство.
Welcome to the Jungle...
Ако питаш мен не трябва да има зоопаркове, гнусно е. А всеки вид лов с цел различна от набавяне на храна, също е излишен. (говоря за места където това не може да стане чрез животновъдство)
Точно заради лова в момента тигрите са по-редки от курва с херпес.
n00bs
Еми да, защо ходят на лов? Ако за някого може да бъде атракция това да гледа как живо същество умира, затворите и лудниците са доста атрактивни места.
Тоест, ако някой те отгледа от бебе в една стая(хайде апартамент, че нали пространство да имало) и ти подхвърля все пак храна, не смяташ, че би живял зле? Все пак така ще си отгледан от бебе, само това ще си виждал и на това ще си свикнал.
Е, да, дай минималните условия за оцеляване на едно живо същество с емоции и чувства, затвори го в клетка не по негово желание, изисквай от него да забавлява малоумните посетители на зоопарка и да ти печели пари, откъсни го от естествения му хабитат и гледай как царски си живее.
Онзи ден един образ гордо обясняваше как у тях имали рога от сръндак (мъжкото на сърната се очаква да е това) и се опита да ми обясни как понякога имало свръхпопулация и не знам си какво. Бързо млъкна след 1 мое изречение.
Малко извън темата, но ми се прииска да споделя.