- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив
Приятелката ми иска да правим секс без презерватив , а аз до сега без не съм го правил. Въпроса ми е когато по принцип когато се натискам с някое момиче и се възбудя и ми излиза нещо бяло като пяна ( не знам точно как се нарича ) въпроса ми е като правим секс без презерватив и пак стане така има ли някакъв шанс да стане някой гаф ? Моля без ирония просто не съм запознат.
Има риск винаги. Аз съм го правила без презерватив и наистина усещането е различно, много хубаво, но въпроса е дали си струва риска особено ако нямате опит. Пробвайте анален без презерватив само там се престрашавам да го правя по-честичко без.
Няма филм. Много е малък шансът да забременее - ако може да се сдържаш и да усещаш кога свършваш.. няма проблем да правиш секс без презерватив
Правете си секс с презерватив. Принципно тази течност съдържа сперматозоиди, но шансът да се забременее от нея е малък. Ако не си сигурен, че можеш да се сдържаш, най-добре си правете с гума.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Има риск, да, и с риск да се повторя- сексът без презерватив си е чисто съгласие за родителство.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Има и други начини за предпазване от забременяване. Ако ще го правите без презерватив използвайте друго предпазно средство.
По-добре го правете с презерватив винаги има опасност
Да си купи противозачатъчни момичето.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Много интересно как тя иска без презерватив... явно я блазни мисълта да стане тийн мама.![]()
Баси , всички тук изкарвате презерватива че е задължително и че винаги без капут става гаф и се забременява...... Ужас сте чесно. Гумата си е гума , за да ти е сигурно , но доста често са ми се късали и не са баш 100 процента сигурни. А късал ми се е презерватив , без да усетя и съм си свършвал в момичето като го извадих си капеше без проблем от него , но никъв проблем не е имало дори не се бях притеснил. А и на мен ми е 100 пъти по сигурно да си завися от мен и да го вадя от нея като свършвам отколкото да разчитам на синтетична гумаА пич , споко ще се научиш да се сдържаш просто пробвайте и по-бавно и таака.
Има опасност. Не рискувайте.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...