.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Секс без презерватив

Приятелката ми иска да правим секс без презерватив , а аз до сега без не съм го правил. Въпроса ми е когато по принцип когато се натискам с някое момиче и се възбудя и ми излиза нещо бяло като пяна ( не знам точно как се нарича ) въпроса ми е като правим секс без презерватив и пак стане така има ли някакъв шанс да стане някой гаф ? Моля без ирония просто не съм запознат.

Да има, запознай се в гугъл с предякулационната течност.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Има риск винаги. Аз съм го правила без презерватив и наистина усещането е различно, много хубаво, но въпроса е дали си струва риска особено ако нямате опит. Пробвайте анален без презерватив само там се престрашавам да го правя по-честичко без.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Няма филм. Много е малък шансът да забременее - ако може да се сдържаш и да усещаш кога свършваш.. няма проблем да правиш секс без презерватив

Правете си секс с презерватив. Принципно тази течност съдържа сперматозоиди, но шансът да се забременее от нея е малък. Ако не си сигурен, че можеш да се сдържаш, най-добре си правете с гума.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Има риск, да, и с риск да се повторя- сексът без презерватив си е чисто съгласие за родителство.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Има риск, да, и с риск да се повторя- сексът без презерватив си е чисто съгласие за родителство.
    Мхм.
    Много родителите има, които са се "пазили" по този начин.

Ако искате без презерватив, търсете други методи за предпазване. Има десетки такива.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Има и други начини за предпазване от забременяване. Ако ще го правите без презерватив използвайте друго предпазно средство.

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре го правете с презерватив винаги има опасност

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Да си купи противозачатъчни момичето.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Да си купи противозачатъчни момичето.
    ти как обичаш? със или без да се боцкаш

Цитирай Първоначално написано от ♥MATCHO♥ Виж мнението
    ти как обичаш? със или без да се боцкаш
    С приятелката ми нямаме нужда от презерватив.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

С приятелката ми нямаме нужда от презерватив.
    ако беше към варна, и аз щях да те боцна! но ако си съгласна пак може да се уреди
    изобщо имаш ли си приятел?

Цитирай Първоначално написано от ♥MATCHO♥ Виж мнението
    ако беше към варна, и аз щях да те боцна! но ако си съгласна пак може да се уреди
    изобщо имаш ли си приятел?
    Нали ти казвам бе, приятелка си имам, не си ми в категорията.

Супер фен Аватара на Jaune
    Много интересно как тя иска без презерватив... явно я блазни мисълта да стане тийн мама.

Нали ти казвам бе, приятелка си имам, не си ми в категорията.
    Ама ник-а ти му е в категорията/

Цитирай Първоначално написано от Achito7 Виж мнението
    Ама ник-а ти му е в категорията/
    Явно създавам грешно впечатление с ник-а си отпреди 6 години....

Баси , всички тук изкарвате презерватива че е задължително и че винаги без капут става гаф и се забременява...... Ужас сте чесно. Гумата си е гума , за да ти е сигурно , но доста често са ми се късали и не са баш 100 процента сигурни. А късал ми се е презерватив , без да усетя и съм си свършвал в момичето като го извадих си капеше без проблем от него , но никъв проблем не е имало дори не се бях притеснил. А и на мен ми е 100 пъти по сигурно да си завися от мен и да го вадя от нея като свършвам отколкото да разчитам на синтетична гума А пич , споко ще се научиш да се сдържаш просто пробвайте и по-бавно и таака.

Повече от фен
    Има опасност. Не рискувайте.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си