.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Мотикаря

Angry Мотикаря

Една от най-скандалните странички във Фейсбук .
    Искам всякаква информация за админите на тази нещастна страница .
    Кои са , от къде са , на колко са , абе изобщо всичко ! Някой ако знае нещо нека да сподели ще съм много благодарен и ще взема мерки за окончателното спиране на тази гавра !

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Що искаш да спреш мотичката? Баси пича е, по-добре вземи мерки за "Кирил Методий и брат му".

да не са те изтепосали там и сега да си огорчен от живота :Д
    хахахаххаах

Мммммммм... аз до колкото знам админа на мотикаря и кирил методий и брат му е един и същ , ама все пак не съм сигурна

Доколкото знам е един и е на 20 години.
    Имам информация, че е от Пловдив и бил mnoo gotqn#
    Освен последното, останалото е непотвърдено.
    За всеки случай питай maikati bonak
    Последно редактирано от nesamМотикаря : 04-23-2014 на 08:30 Причина: nepravopisno

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Anon1 Виж мнението
    Кои са , от къде са , на колко са , абе изобщо всичко ! Някой ако знае нещо нека да сподели ще съм много благодарен и ще взема мерки за окончателното спиране на тази гавра !
    Поредния спамер решава да пише тук.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Глупаци, по-сериозно не можете ли да си вземете живота.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Друга работа нямаш ли си?

Доколкото знам пича е от Карлово :Д Може и да е продал страницата, но ми се струва, че си е същия

Супер фен
    Искам да знам всичко за тоя боклук Коце Маца, дето спами постоянно във еврофутбол групата във фейсбук. Блокирах го 10 пъти до сега и се си прави нови профили ... , прилича на някъв извънземен, даже тука в teenproblem почна да спами ...

SwagMaybe
    Guest
    https://www.facebook.com/HeyYouJustLostTheGame?fref=ts Ето ти го мотикаря

Мотикаря е бок приятели

Да не би да са те качвали, че да искаш да го спреш? Не са й опитвай. Славата на качените там е временна, но Еврейсбоклук (Фейсбук) и Мотичката са вечни.

Иначе, за информация: Знам как му звучи гласът, знам че е на около 20-21 години и знам името му.

Мега фен Аватара на solo_
    В csbg казаха - http://cs-bg.info/forum/viewtopic.php?f=24&t=166085
    Темата която се е развихрила е доста готина...
    Иначе като цяло, мотикаря е дебил също като мен ! Той няма живот, приятели и е лишен от любов и по цялден няма какво да прави, губи си времето да изразява злоба и ярост към момичетата и единсвената разлика между мен е него е това, че аз не съм злобен и не съм девствен

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Anon1 Виж мнението
    Админчето на страничката е човек без живот...

Интернет криминалния свят не търпи вакуум. Появи се нова група копие на Мотикаря - Групата на Големите Сиви - Саруман Тигров. Някой чувал ли е за тях?

https://www.youtube.com/@thebiggray-saruman
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100094329995341

Кибер престъпната групировка "Големите Сиви" се занимава с няколко вида престъпни дейности, включително:

Кибер тормоз: Членовете на групировката са известни с използването на кибер пространството за тормоз и заплахи към лица, включително заплахи за убийство. Организираната престъпна група "Големите Сиви" е била свързана с атака срещу 13-годишно дете инвалид и неговата майка, която също е инвалид поради прекаран исхемичен инсулт с 30% тежест на увреждането.

Изнудване за пари: Групировката извършва изнудване, често използвайки компрометираща информация или директни заплахи за извличане на парични суми.

Набедяващи действия: Тези действия могат да включват фалшиви обвинения и разпространение на лъжлива информация за целеви лица, което може да води до репутационни щети.

Кражба на самоличност: Това може да включва използването на лична информация за извършване на престъпления или други незаконни дейности под чуждо име.

Престъпления свързани с информационна сигурност: Въпреки че не е специално посочено, групировки като тази често се занимават с хакерски атаки, кражба на данни, и компрометиране на компютърни системи.

Тези дейности са свързани с имената на Радослав Баросов, Живко Бортоласов, Янко Гюрев и Георги Шошков от гр. Генерал Тошево, които са идентифицирани като водещи фигури в групировката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си