Здравейте,
аз съм момче на 17 години,10 клас. От близо година съм решил, че искам да стана актьор и започнах да се готвя усилено. Започнах с четенето и анализирането на пиеси, като целта ми е да прочета доста за да имам добра обща култура. Освен това се записах в един клуб, където изиграх първата си роля, беше малка, но чувството да съм част от екипа беше невероятно. А после на сцената, пред публиката... Невероятно! Това ми харесва и това бих го работил дори да не ми плащат. После втората ми роля не беше подходящата, тъй като се оказа голям залък за устата ми и завърши неуспешно като дубльора ми се зае с нея, макар че и той не се справяше. И така сега вече не съм част от този клуб/школа. Решил съм да се запиша в един друг и допълнително с това да започна да изкарвам пари от едно място и да ходя на частни уроци. Също така чета книги с теория, пълни със съвети за глас, дикция и подобни неща. Заел съм се и да изуча теорията на Станиславки. Разбира се имам големи мечти и се старая да имам покритие. Ще кандидатствам в НАТФИЗ и се надявам да ме приемат. Не бих се отказал. Та, искам да се подготвя колкото се може по-добре.
От вас искам да ми дадете съвети как да го направя? Тоест препоръчайте ми нещо.
Аз лично като цели сега съм си поставил да започна да правя наблюдения на случайни хора и да си ги записвам, също и да правя публични етюди, да си тренирам гласа и разказването на проза.
Очаквам и вашите съвети. Благодаря предварително!